Слави Трифонов за ръководството на БНБ: Тройната коалиция, която управлява България в момента, е прозрачна

  • 18 юли 2023 20:26

  • 2422
  • 0
Слави Трифонов за ръководството на БНБ: Тройната коалиция, която управлява България в момента, е прозрачна
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Тройната коалиция, която управлява България в момента, е толкова прозрачна, че през нея всичко се вижда, написа във Фейсбук лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в

Той казва, че е гледал избора на Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г. за управител на Българската народна банка (БНБ) и дебати не е имало. Трифонов припомня, че преди две седмици в свой пост е заявил "за договорката в сглобката, а именно, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са се разбрали Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г. да е управител на БНБ, а подуправители да бъдат Чобанов от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и Гюров от ПП". По думите на Трифонов днес е станало точно това - с гласовете на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ПП-ДБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с беше избран Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г., а след това той обяви, че негови подуправители ще бъдат Чобанов и Гюров. "Аз съм Нострадамус! Всъщност не съм, разбира се. Просто тройната коалиция, която управлява България, в момента е толкова прозрачна, че през нея всичко се вижда", пише Трифонов. 

Депутатите избраха Димитър Радев за управител на БНБ

Той пита как така при кандидатурата на Каримански за шеф на БНБ преди година журналистите са видели, че той е работил в "Инвестбанк", оповестили са го на всички и са твърдели, че това е страшно, а сега, при кандидатурата на Станимир Михайлов, който е предложение на ПП за шеф на Здравната каса, журналистите не виждат, че и той е работил в "Инвестбанк".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2422 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини