Трифонов: Днес беше потвърдено съществуването на тройна управляваща коалиция

  • 13 юли 2023 13:38

  • 1936
  • 0
Трифонов: Днес беше потвърдено съществуването на тройна управляваща коалиция
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Днес беше потвърдено, безапелационно ясно, съществуването на тройна управляваща коалиция в България - ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ПП-ДБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", това написа лидерът на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в във Фейсбук.

Тези три политически субекта имат управляващо правителство, избрано с техните гласове, а днес избраха председатели и заместник-председатели на парламентарни комисии. Човекът-полиглот, човекът “конгрaчулейшънс”, човекът, който най-много прилича на Бай Ганьо в цялата политическа история на България, този човек е … неговото име е… Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г", допълни Трифонов.

Имунитетът на Борисов - играта "с тази книжчица под мишница"

"Този човек оглавява Комисията по външна политика. Това е толкова логично и толкова срамно, но е факт. И той беше избран с гласовете на харвардските възпитаници, негови предишни опоненти и сегашни партньори, белите якички на корупцията - Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" и Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от. Сделката е толкова явна", пише още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1936 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини