Слави Трифонов за комисията по имунитетите: Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов

  • 04 юли 2023 20:43

  • 1431
  • 0
Слави Трифонов за комисията по имунитетите: Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Днес, комисията по имунитетите заседава 14 минути. Трябваше да се гледа искането за свалянето на имунитета на Бойко Борисов. Обаче не се гледа, защото комисията заседава само 14 минути. И се разпусна. И имунитетът на Бойко Борисов си остана. Забелязвате ли, че става точно това, което Кирил Петков каза на онзи прословут запис. Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов. И те тупкат, и пазят. Това написа в профила си във "Фейсбук" лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

"Сега ще си призная нещо - “Има такъв народ” са виновни. И аз съм виновен, ама те са по-виновни. Казвах им аз на депутатите от ИТН: “Дайте двама члена за тази комисия”, те викат: “Не, ние не можем да тупкаме.” И аз се съгласих, защото в тази комисия тупкат и пазят, а това си е работа на “Продължаваме промяната”, допълва той.

Липса на кворум провали заседанието на комисията за депутатските имунитети

"Да оставим шегата настрана, това е толкова отвратително. Ама така ще е. Докато тези хора са в политиката, за съжаление и в управлението на държавата, ще бъде все така. Отвратително", пише още Трифонов. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1431 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини