ГЕРБ - СДС внесе в парламента кандидатурата на Димитър Главчев за управител на Сметната палата

  • 12 юли 2023 16:43

  • 3430
  • 0
ГЕРБ - СДС внесе в парламента кандидатурата на Димитър Главчев за управител на Сметната палата
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на внесе в парламента кандидатурата на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в за управител на Сметната палата, показва информация на страницата на Народното събрание.

За номинацията на Главчев съобщи в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДС Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, след среща между ръководствата на групите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ), в която участва и финансовият министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. По думите ѝ кандидатурата е одобрена от ПП - ДБ. 

ГЕРБ - СДС номинира Димитър Главчев за председател на Сметната палата

Днес по-късно Главчев ще има среща с ПГ на ПП - ДБ.

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в има 20 години стаж в сферата на одита и финансовия контрол, се посочва в биографията му, приложена към предложението.

Той беше председател на 44-ото НС от 19 април до 17 ноември 2017 година.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3430 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини