ГЕРБ - СДС номинира Димитър Главчев за председател на Сметната палата

  • 12 юли 2023 11:06

  • 1455
  • 0
© Булфото (архив)

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в е номинацията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за председател на Сметната палата, съобщи председателят на парламентарната група Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в кулоарите на парламента.

Тя уточни, че срокът за номинации изтича днес.

Номинацията на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, която е одобрена от „Продължаваме Промяната – Демократична България“, е на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. Днес ще бъде внесена в деловодството на Народното събрание, коментира още Атанасова. 

Атанасова посочи, че ще предложат и подуправителят да се избира от Народното събрание. Председателят на парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на отбеляза, че започва нова процедура за управител и подуправител на Националната здравноосигурителна каса.

По думите ѝ утре ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще представи и кандидатурите за председатели на парламентарните комисии. 

Президентът сезира КС за избора на председател на Сметната палата

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1455 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини