Втори човек от охраната на Кирил Петков в МС стана съветник на акад. Денков

  • 12 юли 2023 11:19

  • 2755
  • 0
Втори човек от охраната на Кирил Петков в МС  стана съветник на акад. Денков
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Втори човек, охранявал Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, докато бе премиер, влиза в Министерския съвет. От няколко дни Васил Марков вече не е в Националната служба за охрана (НСО), а е съветник на премиера акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, пише "24 часа".

Назначението е от няколко дни. Предполага се, че Марков ще съветва акад. Денков по въпросите, свързани с националната сигурност.

Бившият гард на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически бе спряган и за началник на службата, ако се промени законът и шефът на НСО се избира от правителството, а не от президента, както е сега.

Акад. Денков назначи двама нови зам.-министри

Марков е вторият член на охраната на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, постъпил в правителството. Миналия месец за зам.-вътрешен министър бе назначен Кирил Ценкин. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2755 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини