Депутатите задължиха МФ да продължи да отговаря за арбитражите

  • 12 юли 2023 10:55

  • 410
  • 0
Депутатите задължиха МФ да продължи да отговаря за арбитражите
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Депутатите задължиха със свое решение Министерството на финансите да продължи да отговаря за представителството на международните арбитражни дела. Това е заложено на ведомството по закон, но има предложение на министерството да бъде прехвърлена тази функция на министерството на правосъдието.

"За" решението гласуваха 163, против 52. Срещу решението бяха единствено от Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от.

Според "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" опита за прехвърляне на арбитражните дела от Министерството на финансите към Министерството на правосъдието е схема за източване на пари. Предложението за решението е на депутата от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и група народни представители.

"Възраждане" сезира Конституционния съд заради отхвърления референдум

"Става въпрос за едни арбитражни дела, които България води за около 4 млрд. В момента международна кантора представлява страната ни и печели повечето дела. Понеже те ще свършат някой ден, искат да сменят Международната кантора с такава приближена до Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и, с нея да се сключи ново споразумение за около 2 млрд. Никой обаче не иска да си сложи подписа под това и затова Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на иска да прехвърли делата към колегата си - министърът на правосъдието, но той е против, обясни Деян Николов от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

"Каква кражба, какво беззаконие, човек не разбира какво се съдържа в този термин. Има предложение за реорганизация от едно министерство към друго", коментира Мирослав Иванов от ПП-ДБ.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
410 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини