Антикорупционен фонд питат замесен ли е Делян Добрев в "Пелетигейт", той: "Поръчкагейт" е!

  • 27 юли 2023 13:07

  • 2041
  • 0
Антикорупционен фонд питат замесен ли е Делян Добрев в "Пелетигейт", той: "Поръчкагейт" е!
© Булфото (архив)

Получавала ли е фирма, свързана с Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, значителни суми от ТЕЦ „Марица 3“ за доставки на биомаса, която съществува само на хартия? Това попитаха в разработка от Антикорупционния фонд. 

"Има ли връзка между ТЕЦ „Марица 3“, фирмата на родителите на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и предоговарянето на Плана за възстановяване и устойчивост и кой печели от съществуването на въглищните централи? Нека да видим.

Една история за въглеродни квоти, ТЕЦ-ове, мистериозен товар дървесен чипс и… няколко милиона лева."

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: отговори във Фейсбук така: 

АКФ, с цялото ми уважение, това не е разследване! Това са внушения и манипулации. Поръчка е! Знам и името на поръчителите! Целта - да ми затворят устата, но няма да стане!

Стоя зад всяка своя позиция, която съм защитавал в комисията по енергетиката! Само един детайл като за начало, ако имах частен интерес, щях да искам централите да работят на дървесен чипс, а не на въглища. Но за това се иска акъл, който авторите или нямат или не се вързва с поръчката. Останалите детайли ще изяснят адвокатите ми!

И не, не е “пелетигейт” , “поръчкагейт” е!

АКФ#ПОРЪЧКА!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2041 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини