Кирил Петков коментира визитата на Зеленски, "сглобката" с ГЕРБ и референдума за еврото

  • 06 юли 2023 08:08

  • 4580
  • 0
© БТВ

Знаете, че Зеленски е от личностите, които са под най-голям риск. Само Министерски съвет може да каже кога той ще дойде и ще си тръгне. Това заяви пред БТВ съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

"Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога е от лидерите на света, ако дойде у нас, ще покаже, че България наистина е важна", каза Петков и допълни: "България няма да изпрати нито един човек на фронта в Украйна. Няма такъв разговор. Военната помощ си остава."

Очаква се Зеленски да пристигне днес в България

Колко е силна сглобката на управлението

"Още не сме в режим на структурирана, концентрирана комуникация с ГЕРБ-СДС. Имаме комуникацията, но не сме направили ежеседмичната среща за реалните задачи и ангажименти", разкри съпредседателят на ПП и допълни: "Апелирам това да се случи."

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" все още не са готови с решението си за номинация на шеф на БНБ, но Петков не отрече възможна подкрепа за кандидата и досегашен гуверньор на Банката - Димитър Радев. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически разкри, че Даниел Лорер не е обсъждан за поста. 

Според него шефовете на регулаторите трябва да се сменят, защото "са ключови заради дългите им мандати"

Имаме уважение към колегите от ГЕРБ, но и те разбират, че за нас единствената причина да стоим в тази конфигурация са резултатите, категоричен бе съпредседателят на ПП.

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически поздрави Бойко Борисов за смелата стъпка да си даде депутатския имунитет. "Призовавам комисията за имунитетите в НС да заработи", каза още той и очаква да заработи следващата седмица. 

Петков похвали Борисов, че си дава имунитета: Това е най-правилното нещо, показва, че никой не може да бъде прикрит, да се скрива или някой да се опитва да шантажира

Бюджет 

"Ако едно правителство няма разбирателство за бюджет, то няма как да работи."

"Видяхме - освен, че нямаше голям дефицит в държавата, хазната беше на плюс. Всички опасения, че държавата върви към фалит се оказаха неверни."

Референдумът за еврото

 Една дума за референдумът - той е незаконен. "Възраждане" искат да дигнат подкрепата си за местните избори и затова го организират. "Възраждане" работят с продажба на гласове. Еврото ще е предопределящо за ориентацията на България, завърши Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически

Правната комисия отхвърли предложението за провеждане на референдум за запазване на българския лев

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4580 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини