Дани Каназирева: Искам най-после да се върне усещането, че Пловдив има кмет

  • 03 юли 2023 19:40

  • 1257
  • 0
Дани Каназирева: Искам най-после да се върне усещането, че Пловдив има кмет
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

"Въпросът за областните управители олицетворява това, което виждаме. Кабинет трябваше да има, това е държавническото отношение и поведение, но липсва баланс и съществува голям стремеж за властови позиции от страна на "Продължаваме промяната", а има и стремеж областните управители да се използват като една преднина в предстоящите местни избори", коментира в предаването "Още от деня" по БНТ Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва, бивш депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите ѝ "сглобката" между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма да продължи дълго, ако компромисите, стъпките назад и преодоляването на егото, се правят само от едната страна. "Защото този баланс, който е нарушен от самото начало, продължава", допълни тя.

"Всеки трябва да си дава реална самооценка на собствената си тежест, да се съобразява с доверието, което е получил", коментира Каназирева и добави, че ще имат успех тези, които обединяват, а не тези, които продължат да разделят и мразят.

Иванов: Това управление е по необходимост и няма алтернатива, с плаващи мнозинства няма да оцелее

По повод конституционната реформа тя изказа мнение, че "Демократична България", които са започнали този разговор без да са представили още дори проект за реформа, имат за цел да се оправдаят пред техните избиратели за съвместното си управление.

По отношение на местните избори Каназирева коментира, че слабостта на Пловдив и моделът на управление не кореспондират по никакъв начин с нейното разбиране и за скорост, и за решения, и за експертиза и тя иска най-после да се върне усещането, че в Пловдив има кмет.

"Категорично считам, че трябва да спрем да използваме конфронтацията и омразата като средства, а да вървим към консолидация и обединение в името на града ни", каза още Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1257 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини