Здравко Димитров: Не съм решил още дали да се кандидатирам за кмет на Пловдив

  • 23 май 2023 12:36

  • 507
  • 2
Здравко Димитров: Не съм решил още дали да се кандидатирам за кмет на Пловдив
© Булфото (архив)

Все още не съм решил. Така кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на отговори на въпроса дали ще се кандидатира за втори мандат. "Ако реша, ще съобщя", допълни той.

Попитан от коя партия евентуално би се явил на избори, след като вече не е член на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, той отговори с шега: "От която поискам". 

Зико пожела успех на първите двама независими, които вече обявиха кандидатурите си. Това са адвокат Тони Стойчева и Николай Иванов.

"Сигурно наесен ще има 25-има желаещи. Градът е хубав, развива се добре", предположи Димитров, предаде 24 часа. 

Здравко Димитров: Панаирът никога не е бил на Община Пловдив

Помолен да каже как гледа на варианта за ротационно правителство с двама премиери, градоначалникът отговори, че е важно да има кабинет, за да бъде приет бюджет.

Зико съобщи, че няма да отиде на ветеранската среща на стадион "Христо Ботев" този следобед, в която ще участва лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов заедно с "Витоша Бистрица".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
507 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
starshinata58

2023.05.23 | 13:43

2
само зико. по голяма бъркотия от този мандат,никога не е била
Груева

2023.05.23 | 13:08

1
Да бе ,и аз за теб ще гласувам.

Добави коментар

Водещи новини