Дани Каназирева: Отказвам се от политиката

  • 26 септември 2023 15:28

  • 7406
  • 7
Дани Каназирева: Отказвам се от политиката
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Не си спомням някой да се е отказвал от политиката в момент, когато има подкрепа и доверие. Това обаче при мен ще се случи, обяви Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва. Тя уточни, че няма да участва с листа за общинския съвет от нейната формация "Съюз за Пловдив".

"Тази кръчмарска сметка не е за мен. Макар че с подкрепата, която имам в момента, можехме да разчитаме на определен брой съветници. Но да чувам: "Ето, тя не е кандидат за кмет, а сега иска да е съветник. Не, няма да направим такова нещо", обясни Каназирева.

Дани Каназирева: Искам най-после да се върне усещането, че Пловдив има кмет

Тя не скри, че е била един от вариантите за кандидат-кмет на Пловдив от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Давах си сметка какво предстои пред новия кмет с оглед състоянието на общината. Никога не съм действала на всяка цена. В повечето години сме били в опозиция", допълни бившата областна управителка.

Но не скри, че до последно се е надявала. "На тези избори бях твърдо решена, ако съм кандидат за кмет, да бъдем със сериозна подкрепа и шанс да спечелим. До последно се обсъждаше моето име. Имам изключителни отношения с Бойко Борисов. Изборът кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да е Костадин Димитров е логичен и разумен. Той е районен кмет с доверие, ползва се с подкрепата на партийната структура, както и на бившия координатор Иван Тотев", допълни Каназирева.

Според нея човек трябва да умее да направи крачка назад, за да може после да направи две напред.

"В тази кампания, която се очертава доста вяла, има двама-трима кандидати с шанс. Всички останали са хора, които се опитват да се докопат до парче от баницата. Ние няма да постъпим така", коментира Евелин Парасков от "Съюз за Пловдив". Той декларира, че по никакъв начин партията няма да остане встрани от обществения живот и ще стимулира своите избиратели да отидат да гласуват.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7406 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.09.26 | 18:38

7
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

2023.09.26 | 16:56

3
ЯВНО НЕ Е ТОЛКОВА БЛИЗКА С БОКО ТИКВАР КОЛКОТО НА НЕЯ И СЕ ИСКА?
Да

2023.09.26 | 18:11

6
Вярно, но все се правят , че не им пука
Просто човек

2023.09.26 | 17:05

5
Политиката отдавна се е отказала от теб!
ШИБАЛ СЪМ БОЙКО БОРИСОВ

2023.09.26 | 17:04

4
ОМРЪЗНА И ДА ЛАПА ИЗСЪХНАЛАТА ПИШКА НА КРАДЕЦА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.
Bhh

2023.09.26 | 16:43

1
Тази е тъпа овца

2023.09.26 | 16:49

2
познаваш ли я?

Добави коментар

Водещи новини