Доц. Пандов (ПП-ДБ): Ние не искаме да се стигне до разрив в сглобката с ГЕРБ

  • 23 юни 2023 17:38

  • 555
  • 0
Доц. Пандов (ПП-ДБ): Ние не искаме да се стигне до разрив в сглобката с ГЕРБ
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Това, което се случи днес, е една реакция от натрупване на напрежение. Ние не искаме да се стигне до разрив на този толкова трудно постигнат компромис и на сглобката. С днешната декларация ние просто искаме да име един механизъм, чрез който да се гарантират постигнатите споразумения с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и да няма отклонения от поетите ангажименти. 

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) доц. д-р Васил Пандов, който коментира днешната декларация на коалицията. 

ПП-ДБ обявиха при какви обстоятелства кабинетът "Денков-Габриел" ще подаде оставка

"Борисов каза, че няма ангажименти към това правителство, но Мария Габриел пое такива ангажименти в общата деклрация с акад. Денков. Ако Борисов не стои зад тези ангажименти, ние го правим. Днес премиерът Денков обясни ясно, че всички назначения се съгласуват с Мария Габриел. Ние искаме да има ясни механизми, по които да се избират регулаторите. Вече два дни виждаме едно мнозинство от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПС и "Възраждане", което си приема правилата за избор на регулаторните отговори. В никакъв случай не сме се разсърдили за някакви постове. Всичките действия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се набиват в очите на нашите привърженици и всички се питат - тези толкова ли са наивни да работят при тези условия. Това е причината да искаме всички тези механизми, които да гарантират, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще изпълняват договореното преди формирането на кабинета", обяви доц. Пандов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
555 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини