Румен Христов: ГЕРБ-СДС ще настояват да излъчат следващия еврокомисар

  • 17 юни 2023 18:41

  • 1569
  • 0
Румен Христов: ГЕРБ-СДС ще настояват да излъчат следващия еврокомисар
© Кадър: Нова телевизия

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще настояват те да излъчат следващия еврокомисар. Това заяви лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването „Офанзива” по Нова нюз. 

„Очевидно е, че трябва да бъде жена, от гледна точка на баланса мъже-жени в ЕК, и трябва да бъде от най-голямата партия в ЕП – ЕНП. Ако това място не бъде за ЕНП, без значение кое ще бъде името, което ние от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на предложим, този баланс ще бъде нарушен. Не виждам защо колегите от ПП, знаейки всички тези условия,  желаят да предложат техен кандидат”, коментира Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Той призна, че се е завъртяло името на Даниел Лорер, но официално не им е било предложено.

Урсула фон дер Лайен поиска от Денков да номинира еврокомисар

„Обсъждаше се, не беше предложен официално”, каза Христов.
 
От ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на още нямат предложение, но имали достатъчно подходящи дами за тази позиция и ще помислят, обясни Христов.

Няма постигнато съгласие и за областните управители. „Разговорите вървят трудно. Търсят се кандидатури, които да са приемливи и за двете формации”, каза Христов.

От ПП-ДБ поставили изискване кандидатите за областни управители да не са участвали вече в управление, което от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не приемат. „Предлагали сме заместник-министри. И там разговорите вървят тежко, не се постигна съгласие”, каза Христов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1569 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини