Антон Кутев: Конституция се прави от велики хора, не съм убеден, че депутатите имат визията за България

  • 16 юни 2023 10:27

  • 671
  • 0
Антон Кутев: Конституция се прави от велики хора, не съм убеден, че депутатите имат визията за България
© Нова тв

„Бюджет с 3% дефицит ще бъде невъзможен сега. Бюджетът е резултат от предишните два или три бюджета. Тогава бяха качени много разходи и следващият бюджет трябва да стъпи на тази бюджетна база. Има противоречие, което е заложено по време на 3-годишните прогнозни рамки. Като няма да режеш социални разходи, вдигаш данъци”. Това обясни Антон Кутев, говорител на служебния кабинет на Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Той настоява да има ревизия на разходите на служебното правителство. „Контролът дисциплинира”, обясни Кутев.

Запитан, ако Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова не беше казала, че целта им е да свалят главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във, дали щеше да се стигне до подобна развръзка, Кутев каза: „Това не е правосъдие, а вендета. Закъснялото правосъдие е отказ от правосъдие. … Гешев направи глупостта да се появи и се заговори за негов политически проект. Няма как политически проект на Гешев да е успешен”, заяви Кутев.

Йотова за освобождаването на Гешев: Президентът е спазил всяка буква от текста в Конституцията

За реформата в съдебната система „Конституция се прави от велики хора, Велико народно събрание, за нея трябва друг мироглед. Не съм убеден, че това Народно събрание има мирогледа, визията за България”, обясни Кутев.

Запитан за създаването на кметска партия от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, той каза, че много трудно президентът сега би могъл да създаде партия. „Най-хубавото е, че президентът като мажоритарно избран е по-силен от тях. В момента всички го критикуват, което означава, че той е по-силен от него”, каза Кутев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
671 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини