Новаков: "Димките" няма да убият ГЕРБ, Габриел ще работи за България

  • 14 юни 2023 12:46

  • 1899
  • 0
© Фейсбук/Андрей Новаков

Евродепутатът Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на коментира пред NOVINI.BG, че е факт, че вчера България наистина е доминирала в ЕП.

Той сподели радостта си от случилото се вчера, че е гласуван български доклад, в които се визира български проект, който е с изключително влияние за Южна България.

По идея на Андрей Новаков: Европа ще следи приоритетно големите транспортни проекти

„Надявам се, все повече поводи за радост да има, и българските журналисти да отразяват хубави новини, а не политически димки“, заяви той. Новаков не мисли, че въпросната „димка“ около Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във ще се отрази на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Според него през последните две години и половина – три вече ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е едно семейство. „Хората виждат всичко. Те реагират на това, което виждат между политиците. Българските хора искат, сигурен съм, без да съм социолог, да живеят нормално. Да построим пътища, по които ние не се избираме“, каза евродепутатът.

Новаков разкри: Изслушването на Гешев в Страсбург бе необичайно кратко

Той коментира последните избори и новият пост на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. Според него всичко ще бъде наред, защото Габриел е гаранция за добре свършена работа. Иначе, по думите му, случващото се, наистина е резултат от един огромен компромис на Бойко Борисов. Новаков сподели на колко избори е участвал. Той разказа, че е срещал хора, които искат различни партии да управляват, но винаги всички са били обединени от това повече на избори да не ходят.

Относно целта на България да приеме еврото, той заяви, че разбира всички, които бранят българския лев, но пътят на страната ни към това да скъса с ориенталския живот е еврото, това е гаранцията за едно по-добро бъдеще.

„И ако не вярват хората на мен, да погледнат историята“, посъветва Андрей Новаков.

Цялото интервю с Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна пред екипа на NOVINI.BG  в Страсбург може да гледате и ТУК.

Последвайте канала на

Галя Георгиева
1899 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини