Първан Симеонов: Малко по-възможно е да имаме кабинет

  • 12 май 2023 20:50

  • 1275
  • 4
Първан Симеонов: Малко по-възможно е да имаме кабинет
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

„Имаше два много важни знака – Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова каза, че е срещу главния прокурор, и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с казаха, че са срещу него. Това няма как да не променя играта”. Това коментира в интервю за Нова телевизия политологът Първан Симеонов.

„Такива анонси не е имало до този момент. Снощи това се говореше и всички, които анализират, се чудеха дали това ще бъде подето от ВСС. Защото ако не бъде подето, ще прилича поне на два такива опити, които бяха на думи”, коментира Симеонов.

„Това означава, че е една идея по-възможно да има правителство. Това означава, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а може би и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, този път са сериозни”, каза Симеонов.

Борисов към ПП-ДБ: Ще проиграем голям шанс. Можем да изведем България на коренно различно ниво

„Борисов е готов да жертва още един човек, за да спасява себе си”, смята политологът. „Борисов го играе добре. На практика той казва на либералите: „Драги либерали, вие говорите за съдебна реформа, пък аз ще я правя”. Сега те ще му отговорят: „Ти само ще махнеш един човек и ще го замениш с друг твой човек”. Това ще гледаме в следващите дни”, каза Първан Симеонов.

Дори и да стане кабинет, според Първан Симеонов, той ще е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ИТН.

„Това е идеално за ПП-ДБ, това е чудесна мишена”, коментира политологът.

„Борисов знае стойността на жените в политиката. Жената винаги носи успокоение и усещане за ред, особено ако е успяла навън. Разбира се, Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова не е Кристалина Георгиева”, коментира Симеонов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1275 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2023.05.13 | 21:12

4
❤️Играя нова секс игра 18+) Не мога да се справя с нея, много трудно) Кой е играл, помогнете ми ➤ ssur.cc/segrax
Асен

2023.05.13 | 05:33

3
Платен хемороид
кккккккк

2023.05.12 | 23:02

2
Първанееее,да те е....е кой те хванееее!
боко турската сперма

2023.05.12 | 20:56

1
гешев видя ли твойти искат да те изгонят

Добави коментар

Водещи новини