Георги Харизанов: Единствената успешна формула е експертен кабинет с широка политическа подкрепа

  • 15 май 2023 08:27

  • 1419
  • 6
Георги Харизанов: Единствената успешна формула е експертен кабинет с широка политическа подкрепа
© БНТ

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предложи всичко възможно. Изговориха се много неща, които са интересни като варианти. Единствената формула, която виждам като успешна е експертен кабинет с широка политическа подкрепа. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов в ефира на БНТ.

По думите му ПП-ДБ са наясно, че са антиГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в парлманета. И добави, че е достойно, че не променят позицията си по отношение да не подкрепят правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Според политолога Георги Киряков правителството, независимо какво е, ще изпълнява волята на този парламент. По думите му експертният кабинет ще зависи от мнозинството в парламента. 

Според него е важно как ще се разпределят министерските постове между партиите, които биха подкрепили кабинета "Габриел". 

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да си направи сметка за местните избори. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може да загуби, ако направи коалция с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Почти сигурен съм, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще поиска толкова много, че на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще им е трудно да го преглътнат. Ще дам пример с две ресурсни министерства - Министерство на земеделието и регионалното министерство. Ако това се случи трябва да светне червената лампичка, смята Киряков. 

Денков: Мария Габриел е добро решение да се търси положителна развръзка

Ако едно експертно правителство с ясна програма успее да генерира подкрепа, успее да я запази е възможно да продължи повече от една година, подчерта Любомир Стефанов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1419 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
СКОТОВЕ

2023.05.15 | 13:42

6
ОТ 1878Г СЕ ВЪРГАЛЯТЕ И СЕ МАЖЕТЕ В Г О ВНАТА СИ! НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА БЕ, ЖИВОТНИ СКА ПАНИ!

2023.05.15 | 09:31

5
Без израелски експерт това правителство не може да е експертно.

2023.05.15 | 09:14

4
Един от многото празнодумци на медийният небосклон.
!!!

2023.05.15 | 09:05

3
Георги,ЕДИНСТВЕНАТА УСПЕШНА ФОРМУЛА в момента е:"Другарят"Гешев да КАЖЕ ИСТИНАТА за:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Барселона,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА", "Белене","Лукойл","Росенец",Капитан Андреево,ПАНАИРА,...............................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб", и ВЕДНАГА НОВИ ИЗБОРИ !!! ПОВЯРВАЙТЕ,тогава РЕЗУЛТАТА от тях ще бъде КОРЕННО РАЗЛИЧЕН !!! "Другарю" Гешев,на ХОД Сте !!! Да помогнем на БЪЛГАРИТЕ !!! Да помогнем на България !!! НАРОДЕ ????

2023.05.15 | 08:39

2
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

2023.05.15 | 08:33

1
Нали се беше потопил някъде тоя.

Добави коментар

Водещи новини