Георг Георгиев: Ако този парламент се провали, ще е заради ПП-ДБ

  • 04 май 2023 08:57

  • 361
  • 3
Георг Георгиев: Ако този парламент се провали, ще е заради ПП-ДБ
© Евронюз

Управленската програма за решаването на кризата в България е много по-важна от състава за кабинета. Нека да започнем от приоритетите и общите ни сходства с ПП-ДБ. Това заяви пред Евронюз Георг Геогиев от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Не може да се затваря вратата на нито една политическа сила, която е избрана с гласовете на стотици хиляди души. Трябва да намерим пресечната точка на интересите на хората. В момента има партии, които използват своите електорати, за да противопоставят. Българските избиратели така ни наредиха, че никой да не може да управлява сам. С упорство от страна на ПП-ДБ, няма как да се постигне нищо - не са единствени, не са и самодостатъчни, каза още той. 

"Ако този парламент се провали, ще е заради ПП-ДБ. Държавата тръгва към унищожение."

Вероятно всички ще платим политическа цена, но да върнем България към развитието ѝ, си заслужава усилията, коментира Георгиев. 

Деница Сачева: Не може да има кабинет от хора, определени изцяло от ПП-ДБ

 

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
361 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ZeЛЕвСКИ

2023.05.04 | 15:11

3
☭, СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ТУЛу́П ☭ СИК-аджията КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
sss

2023.05.04 | 10:41

2
Я го виж тарикат,имаше кабинет вие го свалихте сега пак някой друг виновен
333

2023.05.04 | 09:40

1
Нали сте първи .А другите им виновни . Взеха ни за канарчета.

Добави коментар

Водещи новини