Деница Сачева: Не може да има кабинет от хора, определени изцяло от ПП-ДБ

  • 04 май 2023 08:09

  • 558
  • 1
Деница Сачева: Не може да има кабинет от хора, определени изцяло от ПП-ДБ
© БТВ

Изненада ни подхода, а не правителството, защото това не е начинът, по който си говорят партии, които са започнали някакъв тип партньорство. Не може да има кабинет от хора, определени изцяло от ПП-ДБ. Това коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в БТВ.

„Още от самото начало много ясно сме поставили принципите, на които трябваше да почиват разговорите между над – баланс на интереси на всички граждани, реципрочност и споделена отговорност“, добави Сачева.

"Ние не приемаме тяхната оферта цялата изпълнителна власт да е на ПП-ДБ, а ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на да упражнява контрол от Народното събрание. ПП-ДБ нямат друга партия в Народното събрание, която да е направила и най-малък намек, че ще ги подкрепи. Единствените, които говорят и работят с ПП-ДБ сме ние."

"Разговорите с ПП-ДБ продължават. Но те искат да  представят пред българите намеренията си, опаковани в розова панделка", каза още тя. 

Проф. Ангелов (ГЕРБ-СДС): Ако някой не иска в този парламент правителство, трябва ясно да каже това

"Поискахме от "Промяната" техните приоритети, а в крайна сметка получихме екселска таблица и то непълна", допълни Сачева.

"Искаме правителство на споделената отговорност с ограничен мандат, която да направи моста между кризата и решаването на проблемите", разкри депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
558 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АЛИБЕКА

2023.05.04 | 08:44

1
ПРИБИРАЙ СЕ МА ПАТИЦО, КВО ОБИКАЛЯШ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ А ВКЪЩИ МРЪСОТИЯ, КУП НЕПРАНИ ДРЕХИ И НЕМА КОЙ ДА МИ НАПРАВИ САНДВИЧ И ДА МИ СИПЕ УЙСКИТО.

Добави коментар

Водещи новини