Денков: Днес се очаква да работят хората по бюджета и дефицита

  • 27 април 2023 10:15

  • 438
  • 3
Денков: Днес се очаква да работят хората по бюджета и дефицита
© Bulphoto/ архив

Днес се очаква да работят хората по бюджета и дефицита, заяви академик Денков по повод разговорите по сектор и политики за обща управленска програма между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ, предаде БНТ.

По повод очакването на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в до утре ПП и ДБ да представят вижданията си за управленска програма, а до неделя проект на министри Данков отговори така: "Аз не мисля, че някой може да използва тук думичката ултиматум. Аз не я използвам, мисля че и те също не я използват".

Последвайте канала на

Десислава Станева
438 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гугъл, снимка, видеоклип

2023.04.27 | 10:57

1
!! надежда дойчева- 15 години за.твор са крайно недостатъчни !! Н.О.В.И.Н.И БГ /// Грозен Мангал. Мангал на ... дойчева че дори си по грозна от плешивио грозник че президенто че румен радев. Констатация.
Емѝ... Че Надежда Дойчева

2023.04.27 | 10:57

3
Абе джоревец съм но много мразим чистокръвни мангали, като 100 кила мангал и илиян тупалка мангал. като надежда дойчева мангал.
Грозен циганин76

2023.04.27 | 10:57

2
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави коментар

Водещи новини