Нинова: ГЕРБ и ПП водят странен хибриден принцип за ротация на председател на НС

  • 13 април 2023 10:40

  • 599
  • 1
Нинова: ГЕРБ и ПП водят странен хибриден принцип за ротация на председател на НС
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Обсъждахме няколко въпроса с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Първият е избор на Росен Желязков от ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за председател на парламента. Оставяме това да се реши между първите две партии. От нас той няма да получи подкрепа.

Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и депутат Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Тя подчерта, че различията на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на остават с оръжията за Украйна. "Там са ни коренни различни позициите - не на оръжията, на военна подкрепа", заяви още Нинова.

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП водят странен хибриден принцип за ротация на председателите на парламента. За нас това не е приемливо и противоконституционно", подчерта още Нинова.

По законодателна програма ние казахме нашите приоритети- бюджет, социална политика, законите по ПВУ и съдебната реформа. Оставаме на различна позиция по оръжията за Украйна”, каза още Нинова.

Бойко Борисов: Към днешна дата председател на НС не ни е нужен

Лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е също обяви, че ще подкрепи закона за съдебната реформа, внесен от Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо, служебният правосъден министър.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
599 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Нсй

2023.04.18 | 09:26

1
Тая мърша тлъста все гледа на другите в паницата, а нейната не я интересува!! За 2 години от партив номер 2 се сринаха до номер 5, умреляци!!

Добави коментар

Водещи новини