Израелски министър в София: Иран и Хизбула са наши общи врагове (видео)

  • 23 юли 2012 12:18

  • 5272
  • 34
Израелски министър в София: Иран и Хизбула са наши общи врагове (видео)
©

Взаимоотношенията и сътрудничеството между България и Израел оттук нататък само ще се развиват и подобряват. Това каза министърът на туризма на Държавата Израел Стас Мисежников, който се срещна с българската еврейската общност в Централната софийска синагога.

Терористичният акт в Бургас е финансиран от Иран, организиран и подкрепен от „Хизбулла”. Това е наш общ враг. Срещу този враг ние трябва да се изправим заедно, каза Стас Мисежников. Той посочи, че първата цел на неговото посещение е да покаже, че взаимоотношенията с България са такива, каквито са били в миналото, въпреки опитите на терористите това да се промени.

„България е приятел на Израел. Израел е приятел на България”, каза Мисежников. Според него в икономическата сфера, социалната и в сферата на туризма взаимоотношенията между България и Израел са най-развити. „В сферата на туризма ние ще положим много усилия, за да се развиват отношенията”, допълни той. „Втората цел на посещението е да покажем, че въпреки опитите за жестокост срещу нас, ние ще продължим да живеем нормално. Ние ще продължим да обичаме, да живеем и да пътуваме навсякъде по света. Тероризмът няма граници. Ние няма да възнаградим тероризма, няма да се поддадем на тази заплаха”, добави министърът. Третата цел е да бъдат засилени връзките в сферата на сигурността между двете страни. „Имаме общ враг – международният тероризъм, финансиран и поддържан от Иран”, подчерта Стас Мисежников.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5272 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар
007

2012.07.25 | 01:54

29
Ако обича израелският министър да не говори от наше име кой е наш враг и кой - не. Освен ако, разбира се, не цели да ни въвлече И нас във война.
child_of_darkness

2012.07.23 | 21:05

7
Ти съмняваш ли се, че точно това цели?! И ако стане кой мислиш, че ще го отнесе? (реторичен въпрос - разбира се, че ние)... Проблемът е, че "България е ключ на Балканите" само, че този ключ никога не сме го държали ние...

2012.07.23 | 18:34

2
Понеже Боко е тъпак и води дюнер- външна политика, затова ни издумкаха....Къде ще се вре той при ислямисти като Катар, Суадитска Арабия и Турция да прави алъш-вериш !!! Ония гащите от гъза ще му свалят без да се осети....ама в Европа го разбраха, че е с тъмно минало и се отдръпнаха от него....В Русия няма очи да отиде, че се осра с АЕЦ Белене и газта, щото така му нареждат американците и накрая ние го отнасяме !!! Колкото по-бързо се махне Боко от управлението, толкова по- добре.....ама да не даваме шанс и на Кунева, щото и тя е кофти лимонка от комунистическата номенклатура.
fff

2012.07.24 | 12:25

15
Евреите са жалки интриганти ! Гнус ме е от всеки евреин вече !
Хмм да

2012.07.23 | 23:39

11
Напълно подкрерям 007,защо да не сме в добри отношение и с Иран!?
sss

2012.07.23 | 21:03

6
Тоя евреин иска да ни набута в тяхната мръснишка война.

2012.07.24 | 10:30

14
Значи е решено, избраха ни враговете и сега остава единствено да се готвим за война. Голяма са напаст тези хора, много голяма. Не случайно имат врагове навсякъде.
Тервел

2012.07.23 | 18:24

1
Приятел на САЩ, но най-големия тиранин - обществен приятел номер 1. Враг на САЩ, но обичан като бог от всички - обществен враг номер 1. Някой коментира да не избираме Бойко. Нито кунева. Добре махаме Бойко и махаме Кунева. Другите големи партии са БСП, ДПС и Атака. За Бсп и дпс ясно че не трябва да се гласува, но някой ще каже и че за атака не трябва да се гласува. И в крайно време какво става? Че никой няма да гласува за никой ( Освен циганите и пенсионерите ) и накрая пак ще има БСП и ДПС...

2012.07.24 | 19:29

27
НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ОТКЛОНЯВАШ СЪЩНОСТТА НА КОМЕНТАРИТЕ, НИКОЙ ЗА НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ НЕ ГОВОРИ ТУК, ЯВНО НЕ СИ НИКАКВО 150 А НАЙ-ОБИКНОВЕН ФОРУМЕН ГЕРБАДЖИЙСКИ ПРАВОКАТОР ,ГОВОРИ ПО СЪЩЕСТВО И НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНФОРМИРАН ЛИЧНО ОТ Ц Ц.
Тервел

2012.07.24 | 10:29

13
Тея пък какво толкова се бутат за война. Те са 7,5 милиона, а Иран е 75 милиона. Турците също. Вярно имат достатъчно население но 1/4 от които кюрди и то точно на границата с Иран. Ще видим при евентуална война кюрдите колко ще им съдействат на турците, които не само ги поробили, но още се отнасят с тях като роби. Израел общо взето разчита само на САЩ, но ако въвлечат САЩ в това, Китай със сигурност ще се намеси. Последния път това стана, когато САЩ искаше да прави някакви воренни операции в Пакистан. Отговорът на Китай беше: Военни действия срещу пакистан, ще са военни действия срещу Китай --> След това изявление американците изведнъж им хрумна че няма нужда да се правят на велики, но просто така изведнъж, а не защото китай се намесва ( според американците ) Общо взето със всички военни съюзи които има при 1 война ще се въвлече сумати народ. Ако има война ще бъде единствено Израел срещу Иран и никакви други съюзници.
radi

2012.07.23 | 23:03

8
Казваш ,4е Израел са 7,5 милиона сре6ту 75 miliona на Иран ,но още 5 милиона еврей живеят в САЩ и в миналото Израел е спе4елил 4 войни сре6ту арабите, с по-малката си армия и спокойно може да мери сили с Иран или Турция.И арабите мразят толко мноо Израел 6тото те са си направили държавата на техните земи,заради това воюват още
wyw

2012.07.24 | 10:29

12
Не бе, не са наши врагове. Ваши са! България трябва да е неутрална, но вече е късно за това: политиците ни от последните 23 години вече направиха толкова поразии, които по нанесени щети на страната ни, се равняват със завземането ни от Османската империя.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини