Нанков: Поздравления за служебния кабинет, че осигури 776 милиона за пътища

  • 01 февруари 2023 14:11

  • 411
  • 3
Нанков: Поздравления за служебния кабинет, че осигури 776 милиона за пътища
© Булфото (архив)

Депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и бивш министър на строителството Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е поздрави служебния кабинет за осигурените 776 млн. лв. за пътища:

Макар и на последното си заседание, служебното правителство взе решение, което ще оправи донякъде батака, сътворен през последните близо две години.

Министър Шишков разясни участъци от кои магистрали ще бъдат пуснати за движение

Поздравления и за премиера Гълъб Донев, и за финансовия министър Росица Велкова за осигурените 776 млн. лв. за пътища чрез нарочно ПМС

Решението потвърждава нашата теза, че се работи и се разплаща само по договори, сключени по време на управлението ни. С изключение на контрактите за зимно почистване.

Което означава, че договорите нито са толкова проблемни, още по-малко незаконни. И всичко е било политическа пушилка

Висящ остава въпросът с т.нар. незаконно строителство и манията на #Шишков да прокара търпимостта, която няма да помогне, но много ще навреди.

Но съвсем скоро ще стане ясно, че и този проблем е измислен с изцяло политически мотиви. И има бързо административно решение – просто в министерсткото кресло е нужен по-висок капацитет.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
411 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гого

2023.02.01 | 16:05

3
Нанков педераст
домус ага

2023.02.01 | 14:24

2
Крадлива мазна гробаджийска свиня !!!

2023.02.01 | 14:20

1
Иба таа свиня...

Добави коментар

Водещи новини