Божанков: Мандат на БСП означава едно - директни избори

  • 19 януари 2023 08:29

  • 1060
  • 7
Божанков: Мандат на БСП означава едно - директни избори
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"Ясно е за всички, че ако износът на оръжие е нараснал от 1 на 6 млрд. коя е дестинацията. Малко срамно е, но аз съм  горд, че този срам вече е измит. Всички хора бяха наясно по обявите за работа къде отива оръжието".

Това мнение изрази в ефира на Нова тв Явор Божанков, независимият депутат, изключен от парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е заради позицията си за Укрйна и хартиената бюлетина.

„Доскоро бях убеден, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е твърдо стои зад машинния вот, твърдо смята да се бори с домашното насилие и твърдо стои зад съдебната реформа. Сега виждаме, че 2 политически сили не подкрепиха законодателството срещу домашното насилие – „Възраждане” и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. В комисия ДПС, ГЕРБ, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и „Възраждане” се противопоставиха на приемането на съдебната реформа. По същия начин стоят нещата и с машинния вот, който стана двоен хартиен вот, а машините станаха принтери. Това говори за цялостна преориентация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Целта е влизане в „хартиената коалиция””, заяви Божанков.Борислав Сандов: Румен Радев си гарантира управлението, давайки мандата на БСП

"Ако исках да остана в политиката на всяка цена, щях да си трая. Планове нямам занапред", твърди той.

Вчера цял парламентарен ден беше загубен за създаване на комисия за "Нексо" при положение, че този парламент има още 2 седмици, каза Божанков.

"На следващите избори ще спечелят тези, които успеят да се обединят", добави още Божанков.

"Мандат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е означава едно - директни избори. До последно се надявах, че мандатът ще бъде даден на ДБ или "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но", отсече той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1060 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.01.24 | 15:26

7
ФАТМАКЪТ ДАДЕ НАЧАЛО НА ХАОСА В БЪЛГАРИЯ! СЛЕД ЮМРУКА, НАСЪСКА СЛАВИ СРЕЩУ ГЕРБ, ПОСЛЕ ГО ИЗРИТА, РАЗДЕЛИ НАРОДА, ТУРИ ПРОДАЖНИЦИТЕ НА ВЛАСТ, ПОРЕДИЦА ОТ ИЗБОРИ, ПРОСТАЩИНА, РЕВАНШИЗЪМ, ОМРАЗА! ТАКА МУНЬО МИЛЕЕ ЗА РОДИНАТА!
ЗОРАН

2023.01.19 | 10:38

6
Шибалник
PaulaFox

2023.01.19 | 10:34

5
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

2023.01.19 | 10:15

4
това лайно е приключено. ще гледа парламента само в дните за посещение за групи от трудящите се, а в останалите, през крив макарон.
Ха

2023.01.19 | 08:52

1
Това недоразумение Божанов е срам за б с п такива идиоти не трябва да се допускат в партията и само един глупак може да каже това което той каза
аз

2023.01.19 | 10:15

3
Този път правилно каза , БСП никой не ги подкрепя ,ако бяха умни щяха директно да го върнат!!!!

2023.01.19 | 09:06

2
Божанков, качи се на "Титаник". Дано да можеш да плуваш!

Добави коментар

Водещи новини