Божанков: Всички декларират, че редовен кабинет е нужен, но работят в обратната посока

  • 05 януари 2023 10:34

  • 377
  • 0
Божанков: Всички декларират, че редовен кабинет е нужен, но работят в обратната посока
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Няма нищо революционно и ново в декларацията на ПП, откакто управлявахме с тях и ще я подкрепя. Не виждам как ще бъде приета обаче, защото всички декларират, че редовен кабинет е нужен, но работят в обратната посока".

Това заяви за "Твоят ден" независимият депутат Явор Божанков, който беше изключен от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Според него имаме двойно гласуване на хартия - от принтер и от бюлетина. "Потенциал за редовен кабинет с втория мандат няма. Всички партии декларират, че искат да има такъв, но не пускат декларацията на ПП да се гласува до петък, така я бламират. Аз работя активно върху свои предложения, които ще внеса", посочи той.

Борисов: "Промяната" не могат да излязат с физиономиите си и да кажат "ние искаме да поемем отговорността"

По думите му всички опитват да влязат във властта, без да си признаят, че има огромна криза на доверието. "Политическите лидери имат много натрупани грешки, но голяма част са приключили с политическия си път и запушват пътя за нови хора. Трябва голяма персонална промяна. Над 90% е вероятността да отидем на нови предсрочни избори. Нямам план накъде ще поема, нито дали ще се присъединя към партия", каза Божанков. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
377 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини