Яне Янев: Кунева е фалшив дубликат на Борисов

  • 15 юли 2012 19:49

  • 3668
  • 15
Яне Янев: Кунева е фалшив дубликат на Борисов
©

Ние искаме да извадим всичко на светло и никой да не може повече да манипулира общественото мнение по време на изборния процес. Това заяви в студиото на „На четири очи" на Нова телевизия лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Според него, в България има социолози, които са станали мултимилионери благодарение на нечисти манипулации и измислени резултати на проучвания. Като пример той посочи 2009 г., когато водещите агенции казали, че НДСВ и „Лидер" ще прескочат бариерата, за която ще остане РЗС.„Искам да има наистина принципи и да се знае кой финансира тези проучвания", призова Янев. Трябва да се прекрати заплащането на такива фирми в кеш, без ордери и официални документи, категоричен беше лидерът на РЗС.

Янев каза, че подозира определен брой социолози, които се договарят нерегламентирано с групировки, с бизнесмени, даже с представители на българския ундърграунд. Взимат едни пари, за да могат да повлияят на общественото мнение, за да се случи това, което искат, заяви той.

РЗС е направила предложение за промени в Изборния кодекс, които вече са приети на първо четене от правната комисия. Депутати от почти всички партии са дали своята подкрепа, допълни Янев. От партията призовават да останат социолози, които са почтени и работят с науката социология", а не „шантажират един или друг политически субект".

Противно на някои мнения, че с тези промени РЗС се опитва да спре партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 „България на гражданите" от изборите, Янев беше категоричен, че това са безумия и някои хора действат на принцип на народната поговорка „Парен каша духа". Според лидера на РЗС Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 е добре познат политик, но няма какво ново да даде, освен да заблуди, че има нови хора около себе си. Защото иска нотно да осъществи промяна, антипод на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Тя е „фалшив дубликат" на премиера, тъй като Кунева копира „едно към едно" това, което Борисов е изградил политически.

РЗС излезе и с предложение за справянето с партиите-фантоми. В България има повече от 50-60 партии, които участват на президентски и парламентарни избори. Когато има такива партии, които са получили по-малко гласове, отколкото са предоставените подписи, то те трябва да бъдат заличени, смята Янев.

Като „опасна зараза" лидерът на РЗС определи продаването и купуването на гласове. Според него трябва да се направи диференциация за определени хора, т.с. да се въведат книжки, с които да се гласува. Моделът е познати в страни като Гърция и Италия, допълни Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

РЗС е конструктивна опозиция на управляващата партия, категоричен бе Янев. Той отправи критика към позицията на правосъдния министър Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент да свика извънредно Висшия съдебен съвет. Като успешен министър той посочи регионалния министърът Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, но с репликата, че трябва да вземе решение еврофондовете да бъдат използвани по-добре за съживяването на някои райони.

Финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи също беше посочен за успешен от Янев, но все пак най-успешен остава самия премиер. Без Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г никой нищо не може да направи, заключи лидерът на РЗС.

Последвайте канала на

3668 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2012.07.18 | 14:34

15
Евала, Яне, бравос...
Христо Атанасов

2012.07.17 | 00:02

9
Такива като Яне Янев;Иван Костов;Миглена Кунева дори и Волен Сидеров -въобще повече не трябва да се допускат до вратите на НС. А да ги оставят да си правят свободни митинги на открито с тенджери и тигани. Никой от горните нищо полезно не е направил за България.През 2013 г. към тях следва да се присъединят и ГЕРБ -ако искаме България да стане нормална и развита държава.
До Христо Атанасов :)

2012.07.18 | 14:33

14
Да дадем БЪлгария отново на Станишев и Доган ли ? :)))))))))

2012.07.16 | 23:59

6
има данни в нета, че гробарите източват златния резерв на българия - вече изнесли 60% ог златото
костадин

2012.07.18 | 14:32

13
много добре казано , Кунева е фалшива отвсякъде , така че да се мах аот политиката веднага - така или иначе никой не я харесва !
оги

2012.07.18 | 14:32

12
Кунева е продажен политик обслужваш интересите на олигарсите в България .
Ицо Спицата

2012.07.18 | 14:31

11
Лично аз не искам Кунева отново във властта! ТАзи жена не трябва да получава власт в ръцете си - не е здравословно за нацията!
Boiko

2012.07.18 | 14:31

10
Кунева просто видя успешен модел за пробив в политиката (метода Бойко) и реши да го изимитира,защото Прокопа дава зор да влиза във властта на всяка цена!
Mix0

2012.07.17 | 00:01

8
Глупак!! прави каквото си знае най-добре плюва всички и всичко и заплашва с "уволнения" и след изборите прави коалиция с победителя и му лиже задника..

2012.07.16 | 16:08

4
Янето пак запаса пищовите. До сега яде и пи на една маса с бандитите, сега бил конструктивна опизиция. Пръмовица колкото и да се пъне няма да постигне нищо, наш Яне също. Лъжливото овчарче лъгало, лъгало накрая никой не му повярвал и го изяли вълците. Така става с тия които си продават гъза накрая само си приказват да си правят вятър на устата. Ай със здраве и успехи на изборите.............

2012.07.17 | 00:01

7
А като гледам колко много е постигнал членът на БКП и изживяващ се пред камерите за най-голям антикомунист бивш бодигард на бай Тошо и Симеон ББ... За 3 години щеше да ни направи заплатите средноевропейски,а пък ги замрази,както и пенсиите... Пълен провал в здравеопазване,безработицата е най-високата от 20 години,външният дълг и той расте, производство никакво не се развива в България.Какво му остана на ББ- да се хвали с непостроените още магистрали...А да споменавам ли скандала с Мишо Бирата...
що така никой?

2012.07.16 | 16:27

5
бе коментирайте за златния резерв! Григор Лилов твърди, че са изнесени тайно от трезорите на БНБ 23,5 тона за 2 млрд. лева никои не взема отношение - верно ли е, не е ли? Щото вече верно трябва да хващаме пътя от тази помийна яма!
4OKO

2012.07.16 | 16:07

3
nema po fal6iv pomijar ot tozi....

Добави коментар

Водещи новини