Десислава Атанасова: Подкрепа даром не даваме

  • 09 януари 2023 14:03

  • 947
  • 6
Десислава Атанасова: Подкрепа даром не даваме
© Булфото (архив)

Третият мандат е кризисен. Надявам се на политическа смелост и на отговорност. Това коментира в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,

,,Настоявахме от ден първи да има общ документ на всички партии. Тогава нямаше да има значение кой взема мандата, а щеше да има значение какво мнозинство стои зад този мандат. Никой не се съгласи на това'', обясни Атанасова. 

Тя посочи, че ако третият мандат бъде връчен на БСП, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да го подкрепи, тъй като има решение на най-висшия орган на партията. 

Ако третият мандат отиде при "Демократична България", очакваме от тях да поискат подкрепа, защото подкрепа даром не даваме, и да направят ясна оценка за всичко, което се случи при управлението на "Продължаваме Промяната" - да дадат оценка за всички корупционни скандали. Чак тогава можем да водим разговори с тях, каза Атанасова, цитирана от БТА.

По думите ѝ, ако мандатът отиде при друга партия - "Български възход", "Възраждане" или ДПС, ръководните органи на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в тепърва ще вземат решение.

Борисов: Рано или късно Петков ще трябва да спре само да “говори”, а да започне и да “отговаря”

Според Атанасова от "Продължаваме Промяната" са подходили с "изключително безхаберие" към връчения мандат.  

Те не го изпълниха със съдържание. Не си осигуриха подкрепа, за да има евентуално някакво правителство. Не положиха никакви усилия по една причина - от месеци наред бутат държавата ни към предсрочни парламентарни избори, допълни Атанасова.

Последвайте канала на

Владимир Василев
947 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ПО МИРИЗМАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !

2023.01.09 | 16:03

6
ГЕРБАВА ПУДКА И РАЗВАЛЕНА РИБА !!!
АТАНАСОВА ,

2023.01.09 | 16:02

5
МИЙТЕ ГИ ТИЯ ПУДКИ ВЕ !
Емѝ...

2023.01.09 | 15:24

4
Кypвите са свикнали да ги е6ат само за пари, дуловската не е изключение.
баш майстора

2023.01.09 | 15:15

3
А ЗНАЕМ БЕ ,КАК ТЪЙ ДАРОМ ,ЧЕКМЕДЖЕТА ИМА ДА СЕ ПЪЛНЯТ ,НАЛИ АТАНАСОВА.

2023.01.09 | 14:53

2
Е Добре все някои ще те изпързали,даваи си подкрепата
МАНАФЯН

2023.01.09 | 14:15

1
АБЕ АТАНАСОВА ..... АБЕ МИЙТЕ ГИ ТЕЕ ПУ*ТКИ БЕ .... МНОГО МИРИШАТ

Добави коментар

Водещи новини