Делян Добрев (ГЕРБ): Държавата върви надолу

  • 04 януари 2023 09:27

  • 843
  • 6
Делян Добрев (ГЕРБ): Държавата върви надолу
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

"Такава политическа криза от 2009 до 2021 г. не сме имали. Политическата криза дойде с ПП." Това заяви пред БНР Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, председател на Комисията по енергетика.

"Държавата върви надолу. Хаосът в държавата е от две години", допълни той.

С решенията на служебния кабинет се връщат принципите в сектор Енергетика, смята Добрев.

При Промяната се купуваше с посредници, "които препродаваха с тлъсти надценки на държавата", посочи той.

Споразумението с Турция е да използваме терминалите и инфраструктурата там, поясни Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Подписахме споразумение с Турция за доставка на природен газ

"Ние не купуваме газ от "Боташ", ние им плащаме, за да използваме тяхната инфраструктура. Досега достъп до терминали нямахме. Промяната не искаха достъп до терминали, защото трябваше да пазаруват скъпо през посредници."

Според него споразумението не се е появило изневиделица, а самият той като министър и заместник-министър се е опитвал да постигне такова споразумение.

По думите му "служебният кабинет се окичи с всички лаври", но е  пропуснал това, че "инфраструктурата беше изградена по време на втория и третия кабинет на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в".

Като ще си плащаме високата цена на бензина и дизела, за какво ни е дерогацията, коментира още Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: в предаването "Преди всички". 

Работещият вариант е да се приеме законопроектът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за левчето, да се съберат парите от "Лукойл", които този закон ще ги принуди да внесат, за да се генерират средства за компенсации, обясни в заключение той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
843 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ива

2023.01.10 | 02:55

6
Абе, друго си е с просташки произход да стъпиш на килимите в парламента, тогава зловонието му на този е още по ужасно
ПП дойде…лел

2023.01.05 | 16:19

5
Като натиснахте Баневи и Черепа. Вече нищо не се чува за тях. Черепа продаде ли си имотите? Преведе ли си парите?
✠Пeйo Бокодеров oт Гoлямo Бeлoвo

2023.01.04 | 16:56

4
☞⚡Дoлy мaфиятa!⚡: tiny.cc/abx1vz ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/vbx1vz ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEМИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ⚡!: tiny.cc/x4w0vz ☞✋Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH!☠️☠️☠️ ☞⚡Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!⚡ ☞⚡Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!⚡ ☞⚡ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубийците Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, Axмeд Иcмaилoв Axмeдoв-Дoгaн и Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа!⚡: tiny.cc/yx42vz ☞⚡Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/2y42vz ☞⚡Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!⚡: tiny.cc/4y42vz ☞⚡ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!⚡: tiny.cc/6y42vz ☞⚡Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!⚡: tiny.cc/hwczuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!⚡: tiny.cc/b4dzuz ➤⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!⚡: tiny.cc/zp6zuz ➤☀️❤️☀️❤️☀️❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz
дидо

2023.01.04 | 10:56

3
Декяне пу... недоклатена не мисли че хората са забравели какво си откраднал за теб и родата ти от Хасково ще дойде видьов ден и за теб помни.
Хаха

2023.01.04 | 10:50

2
Щото пи времето на герб вървеше надолу а същия този хасловски боклук беше назначил цялата си рода в общината а не личеше държавата да върви нагоре
Ти

2023.01.04 | 09:51

1
И го казва един крадец.Боклук долен,мръсен,гаден

Добави коментар

Водещи новини