Протест за Пловдивския панаир

  • 08 януари 2023 14:23

  • 1258
  • 2
Протест за Пловдивския панаир
© Булфото (архив)

Протест в Пловдив с надслов „Последен шанс да спрем кражбата на панаира“.

Протестиращите настояват местната власт да защити интересите на града и на извънредната сесия в понеделник общинските съветници да променят решението си от декември миналата година.

Граждани се събраха пред сградата на общината, предаде Нова.

„Тук сме, защото искаме да изразим нашето несъгласие Георги Геров да придобие с политическата подкрепа на ГЕРБ и БСП да придобие 79% от акциите на панаира. Ако това се случи на утрешната сесия, то той ще има пълен контрол върху Панаира“, каза един от протестиращите.

Веселина Александрова, общински съветник каза: „Ако утре ГЕРБ не изпратят своите представители да поправят тази грешка, то тогава решението о 19 декември ще остане в сила.“

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1258 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пловдивчани!

2023.01.08 | 15:50

2
Вие сте достойни и горди българи! Веднага отивайте под прозорците на онова жалко, много смешно, но и много нагло нищожество, викат му Дудук Бареков, който днес си изцепил в един сарайски сайт, че протестиращите са украинци! Да, точно така, нищожеството Дудук Бареков е видял, че само украинци протестират срещу чудовищния слугинаж на някои "общинари", герберасти и позитанци, разбира се, които със зъби и нокти бранят интересите на свинаря от село Маноле, онзи неграмотен и ненаситен на власт и имоти лакей на чудовището в Кремъл! Не прощавайте цинизма и потресаващата, безскрупулна простащина на нищожеството Дудук Бареков, пловдичани! Не прощавайте на подлогите на Кремъл! Ние сме българи и сме в България, а Дудук Бареков и Свинаря да се хваната за ръчичка и - чемодан - вокзал - поезд - Москва! В нашата България няма място за национални предатели!
PaulaFox

2023.01.08 | 14:40

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини