Божанков: Да съм независим депутат звучи добре, все ще работя за България

  • 15 декември 2022 09:55

  • 803
  • 7
Божанков: Да съм независим депутат звучи добре, все ще работя за България
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Добре се чувствам, тъй като съм убеден в това, което правя, нямам колебания. Да съм независим депутат звучи добре, нямам намерение да водя разговори с партии, нито съм водил такива. Това заяви независимият депутат Явор Божанков, който беше изключен от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в ефира на Нова тв.

"По един или друг начин ще работя за България - дали в частния и неправителствения сектор или в политиката, няма значение. Не съм планирал нищо, просто позицията ми е различна за Изборния кодекс и войната в Украйна. Всички знаят какви са проблемите с мнозинството в НС, но никой не говори за тях. От БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е винаги съм бил гражданска квота, имам по-различно мнение по ключови въпроси. Не се сърдя, че ме изключиха, но няма да направя компромис с позицията си, това не са лични отношения", подчерта той.

И допълни, че ветото на промените в ИК трябва да бъде подкрепено, иначе доверието в изборната система ще бъде взривено и следващият парламент ще е нелегитимен.

Явор Божанков разкри ще преминава ли в друга ПГ и разговарял ли е с Нинова след изключването си

"При местен вот където се гласува с три хартиени бюлетини, ще имаме и още три от машини. Накрая тези 6 бюлетини се сумират от СИК и се смятат, записани на хартия. Тук могат да се допуснат брутални нарушения. Това ще е усложнява на изборния процес. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще загубят от промените в ИК", смята Божанков.

Той опроверга твърденията на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, че е бил част от ДСБ. "Снимката ми е отпреди 7 години, на нея съм на среща за съдебната реформа като председател на браншова организация", обясни той. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
803 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.15 | 13:17

7
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.12.15 | 10:19

2
За кои работеше беСульо
XA XA XA

2022.12.15 | 10:58

6
НАКАРА ВИ ГО НА РОЛКОВИ КЪНКИ, МАМА ВИ КОМУНЯРСКА !

2022.12.15 | 10:39

5
e kak za koi raboti bre kolega i na decata e iasno tce pe dalat raboti za koziak.

2022.12.15 | 10:23

3
Ами от това което виждам работи за нас. Дори на някой путлеристи и либерасти да не им харесва.

2022.12.15 | 10:38

4
pe dal ne govori glupostite si vsicki vidiayha tce ti si zavisim ot koziak i sledvash tehnite razporedbi i zaraki.
XA XA XA

2022.12.15 | 10:06

1
БРАВО БОЖАНКО !!!!! НАФАКА ИМ ГО ПРЕЗ ГАЩИТЕ !!!

Добави коментар

Водещи новини