Георги Самандов: Ако БВ получи третия мандат, градацията ще бъде от малка към голяма, по численост, политическа сила

  • 05 януари 2023 08:59

  • 420
  • 2
Георги Самандов: Ако БВ получи третия мандат, градацията ще бъде от малка към голяма, по численост, политическа сила
© БТВ

Не сме взели решение дали ще подкрепим декларацията на „Продължаваме промяната. Подкрепяме приоритетите, но поставяме въпросът, че държавата не се управлява от декларация, а от коалиционно мнозинство. Това коментира депутатът от Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но Георги Самандов в ефира на БТВ. 

Ние сме готови да защитаваме политики, които са насочени към националния интерес. Готови сме да сформираме правителство, което да почива на ясни визии. Казваме, че за да дадем подкрепата си – тя трябва да бъде базирана на политики и мнозинство, добави още Самандов. 

Относно връчването на третия мандат, Самандов посочи: Всяка една политическа сила излъчена в този парламент трябва да бъде готова да получи мандат. Ние сме готови за евентуално връчване на третия мандат. Нека изчерпим втория и да оставим президента да прецени на кого да връчи третия. Ако дойде при нас ще говорим с всички политически сили. Градацията ще бъде от малка към голяма политическа сила по численост. 

Янев за втория мандат на ПП: Не бихме подкрепили това, което се предлага

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
420 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.01.05 | 09:30

2
само Възраждане!

2023.01.05 | 09:17

1
Вън от Майка България предатели! Не искаме политиката ви, наврете си я отзад и вън един път завинаги!

Добави коментар

Водещи новини