Биков: Този мандат е обречен, ако от ПП искат да излязат достойно, да си изтеглят декларацията

  • 04 януари 2023 08:50

  • 1006
  • 22
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

„От „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ са седнали на две софри между Коледа и Нова година и са пуснали нещо да коментираме като национални цели и приоритети".

Това заяви депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за в ефира на bTV.

Според него ПП нямат намерение да предлагат кабинет и управленска структура на Министерския съвет. 

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" са в изолация, "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" от кумова срама казаха, че ще подкрепят декларацията им, този смешен документ, добави той.

Сачева от ГЕРБ: Бихме подкрепили кабинет с третия мандат, включително и без наше участие

В декларацията изобщо не става дума за селското стопанство, за регионалното развитие, уточни той. Няма да им покрепяме целите, ако тези цели се изпълняват от Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, заяви Биков.

Този мандат очевидно е обречен, но ако от ПП искат да излязат достойно, да си изтеглят декларацията, смята той.

С "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" имаме процес на възстановяване на диалога, без това да означава, че сме в коалиция, каза Биков.

Той даде да се разбере, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в биха могли да подкрепят правителство, предложено от ДБ след трети мандат.

Проф. Габровски би могъл да бъде изключително полезен за българската политика, за съжаление, тази възможност беше пропусната, каза Биков.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1006 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар

2023.01.04 | 10:52

22
гласуваш за герб получаваш дпс , не мерси
ШИБАМ КАНАДСКИ ПЕДАЛИ

2023.01.04 | 10:27

21
АКО ИСКАМ МНЕНИЕТО НА ТАЗИ КУPBA, ЩЕ ПИТАМ КУPBATA НА ДОГАН БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. А АКО ИСКАМ НЕГОВОТО МHEHИЕ, ЩЕ ПИТАМ ХEPО МУCTAФА.

2023.01.04 | 10:19

20
БОРИСОВ ИЗДИГА НЕКАДЪРНИЦИ КАТО БИКОВ И ТОВА СРИНА ГЕРБ, ПОЧТЕНИТЕ ХОРА НЕ СА ЖЕЛАНИ В ГЕРБ

2023.01.04 | 10:16

19
ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ПРОМЯНАТА.

2023.01.04 | 10:16

18
комунистически руски боклук

2023.01.04 | 10:10

17
Хората не искат герб и Борисов заради турски поток

2023.01.04 | 10:09

16
РУСКИ БОКЛУК

2023.01.04 | 10:01

15
Българското Общество е захвърлено и дезориентирано в “димната завеса” “fog of war” на Русо Украинският военен конфликт, ( най големият конвенционален военен конфликт след WWII ), от двете основни Фашистки и Неонацистки Фракции които са и основните Политически Сили в България, а те са: Фракция Крайно Ляво- червено кафявите на Руският Фашизъм и Комунизъм представена от политическите партии БСП, БВ, АБВ, ДПС, Възраждане, Атака, ВМРО и др., и Фракция Крайно Дясно-нео нацистката идеология, “апологети” на Германският Фашизъм и Национал Социализъм/Нацизъм представена от политическите партии ГЕРБ, НФСБ, ПП, ДБ, ДСБ, ДПС, ВМРО и други. “Димната завеса, F o g of war” и пропаганда че вижте “мили граждани, български” нищо друго несъществува за Вас, еждневно пропангандирана от поредица “online”, “сайтове” и медии е тежка пропаганда в която пропаганда всяка втора статия е за войната в Украйна. България е заспала в поредният сто годишен сън в който пречупените кръстове от една “човеко омразна идеология”, Нацизмът са най популярните “графити” по стените и улиците в Родината. От другата страна е митът/идеологема за Руският Фашизъм/Комунизъм, в този “дисонанс” на пропаднали идеологии на Двадесетият Век на нацизъм/фашизъм и комунизъм/фашизъм българските граждани са медиино бомбардирани със стотици статии за войната в Украйна всеки ден, за да забравят че са най-бедните в ЕС, за да забравят че са с най голям процент на смъртност в Европа и в светът, за да забравят че демографската катастрофа касае самите тях, за да забравят че тридест годишните граждани на България когато станат на шестдесет години няма да има кой да работи за тях и да допринася за техните пенсии. Димната завеса “fog of war” която е проектирана ежедневно от българските “online” медии, представяща едно невъзможно минало на “руски фашизъм/комунизъм” и “германски нацизъм/фашизъм” като бъдеще и настояще в България. Зад “димната завеса на войната” е българската Олигархична Корупционна класа, удобно полегнала в “диван чапраз” непукизъм.
софия

2023.01.04 | 09:11

2
спермояд се биков
томата хари бикова

2023.01.04 | 09:56

14
томата хари бикова не е мъжка проститутка. тя е карикатура на мъжка проститутка. Второто е не по-малко гнусно от първото. Това нищожество дотолкова се е опростачило, че е забравило кое е и откъде идва. По-лошото е, че май-май и ние му посвикнахме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобено леке не би се случило общински съветник в квартал Победа, а камо ли като депутат.

2023.01.04 | 09:23

3
Вие сте пътници , с нетърпение чакам местните избори и да се отървем от крадливите ви кметове
томата хари бикова

2023.01.04 | 09:55

13
томата хари бикова не е мъжка проститутка. тя е карикатура на мъжка проститутка. Второто е не по-малко гнусно от първото. Това нищожество дотолкова се е опростачило, че е забравило кое е и откъде идва. По-лошото е, че май-май и ние му посвикнахме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобено леке не би се случило общински съветник в квартал Победа, а камо ли като депутат.

Добави коментар

Водещи новини