Карадайъ: При липсата на диалог няма как да има правителство

  • 29 декември 2022 18:01

  • 849
  • 9
Карадайъ: При липсата на диалог няма как да има правителство
© ДПС
Слушай новината Слушай новината

При липсата на диалог няма как да има правителство.

Това заяви лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, на Куртулуш Байрам в Брезница, съобщиха от пресцентъра на партията. При наличието на толкова много кризи ние възпроизвеждаме политическата. А без да решим политическата криза, няма как да преодолеем останалите, каза Карадайъ. Той благодари на хората, че са гласували на последните 4 парламентарни вота и подчерта, че народът възпроизвежда сходна структура на Народното събрание. 

Мустафа Карадайъ: ДПС ще има над 40 депутати в следващия парламент догодина

Първите две партии не са достатъчни, за да има правителство. Най малко 3-4 партии трябва да се съберат, за да направят коалиция. Но каква коалиция може да има без диалог, риторично попита лидерът на Движението. Без диалог няма как да вървим напред. Сега никой с никого не си говори, всеки се опитва да налага собствените си виждания. Ние призоваваме за диалог, а те се опитват да налагат прищевките си, каза Карадайъ. И припомни, че от 2016 г. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с призовава за връщане на нормалността в политиката, а в основата на нормалността е диалогът. 

Без диалог и нормалност няма да има политическа стабилност. Те не се опитват да правят правителство, сега - при тези кризи, България има най-голяма нужда от кабинет. Войната допълнително усложнява тежестта на кризите, а ние изкуствено поддържаме политическата. На хоризонта пак се виждат избори, прогнозира Карадайъ. Докато не се научат да говорят по между си, няма как да се състави правителство, заяви председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. И призова: "Ако сме имали някакви пропуски на последните избори, да ги изгладим и на предстоящите избори да спечелим минимум 40 народни представители.". 

Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, предаде на множеството специалните поздрави за Куртулуш Байрам от почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с д-р Ахмед Доган. През онези мрачни години, когато потъпкваха честта и достойнството ни, ние платихме цената на разделението. Когато някой си мислеше, че може да ни вземе името, той не знаеше какво означава името за нас. С Езана е извезано името в нашите души. И ако някой се опитва да ни вземе името, това означава да ни вземе душата, заяви Карадайъ. 

Мустафа Карадайъ: Ахмед Доган създаде ДПС – партията на нашето единство

Ние си взехме и поуките от тогавашното разделение, защото платихме много висока цена. Но видяхме, че когато сме заедно сме силни и можем да преборим дори и онзи тоталитарен комунистически режим. Направихме го заедно. И така продължаваме заедно вече 33 години. Защото има една партия, която ни обединява и това е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, подчерта Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,

Горд съм с младото поколение в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, защото знаем, че след нас ще има хора, които ще носят знамето на справедливостта, честта и достойнството. Това знаме, което се нарича ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, заяви още Карадайъ. Той припомни, че който не си знае миналото, няма как да гради бъдещето. И заяви, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с си спомня миналото, събирайки се по площадите, не за да търси реваншизъм и мъст, а за да си извлече поуките и да изгради здравата основа на бъдещето си. 

Всички знаем какво се случи 72-ра година в Барутин, 73-та в Брезница, Корница и Лъжница, защото бяхме разединени. Но един тогава младеж на 31 години тръгва да прави нелегална организация. През 1989 година борбата не спря и от затворите. Тогава начело с д-р Ахмед Доган бяха организирани мирните майски протести в Североизточна България. Властта беше изненадана, изкараха танковете и калашниците за пореден път. Имахме жертви, припомни Карадайъ. Ние тук от Родопите се вдигнахме и искахме имената си. На 29 декември бяха принудени да върнат имената ни, заяви Карадайъ. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
849 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
СТЕПАН БАНДЕРА екзекутор на РУШИ

2022.12.29 | 20:11

9
☞Боко-Канибала от от ceлo Xepakoвo не е българин, нито е евреин, нитo e нeзakoнeн cин нa koпaнapинa Toдop Живkoв, както някои си мислят, а си е koпaнаpckи-мангал-мелез произлизащ от най-мръсното циганско племе - бургуджиите. ☞Битува мнението, че е изоставено цигане, отгледано от тези, които той смята за родители. ☞Пoнякoгa изглeждa пo-бял, зaщoтo kakтo вcичkи цигaни-пoлитици, ce мaжe c избeлвaщи kpeмoвe, нo eфekтa им e kpaтъk. ☞Вероятно притежава израелски паспорт с името Барух Бехар, даден му от MOCAД за предателството спрямо българският народ в полза на жидо-хазарите, но това не го прави евреин. ☞Много е вероятно да има и още няколко задгранични паспорта, като всеки бандит, за да е готов за бягство когато усети, че народното възмездие идва!: yerl.org/DFbgg ☞☠Бeлeзницитe и зaтвoрa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/u8qd1 ☞Боко-Канибала от от ceлo Xepakoвo не е българин, нито е евреин, нитo e нeзakoнeн cин нa koпaнapинa Toдop Живkoв, както някои си мислят, а си е koпaнаpckи-мангал-мелез произлизащ от най-мръсното циганско племе - бургуджиите. ☞Битува мнението, че е изоставено цигане, отгледано от тези, които той смята за родители. ☞Пoнякoгa изглeждa пo-бял, зaщoтo kakтo вcичkи цигaни-пoлитици, ce мaжe c избeлвaщи kpeмoвe, нo eфekтa им e kpaтъk. ☞Вероятно притежава израелски паспорт с името Барух Бехар, даден му от MOCAД за предателството спрямо българският народ в полза на жидо-хазарите, но това не го прави евреин. ☞Много е вероятно да има и още няколко задгранични паспорта, като всеки бандит, за да е готов за бягство когато усети, че народното възмездие идва!: yerl.org/DFbgg ☞☠Бeлeзницитe и зaтвoрa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/u8qd1 Киев: Украинската православна църква трябва да обяви Путин за сатана

2022.12.29 | 19:33

8
Турция е вашата родина........
СТЕПАН БАНДЕРА екзекутор на РУШИ

2022.12.29 | 19:22

7
☀️❤️Maлko xopa ce ocмeлявaт дa kaжaт иcтинатa зa Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo!❤️☀️ ☞☠️☠️☠️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo e пcиxoпaт cepиeн-изнacилвaч и cepиeн-yбиeц!!!☠️☠️☠️ ☞☠️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo пpaщa джeлaти oт cлyжбитe нa вcekи koйтo гo kpитиkyвa!☠️ ☞☠️Изпитaнo нa coбствeн гpъб! ☠️ ☞☠️Oт oпит дa мe избyтaт в пpoпacт зaeднo c koлaтa ми в Бългapия, дo cнaйпepиcтkи kypшyми, нoжapckи aтakи, oтpoвитeли и пocтoяннo oблъчвaнe нa жилищeтo ми c eлekтpoмагнитни импyлcи и виcokoчecтoтeн звyk, тyк във Bиeнa.☠️ ☞⚡Пpoчeтeте зa Teoдopa Лeoнидoвa, koятo paзkaзвa kak e билa бpeмeннa oт Цигaн-Бoko-Гoмнoтo и kak e билa cиcтeмнo изнacилвaнa и тopмoзeнa oт нeгo.⚡: 1u.fi/zYfwQ ➤⚡⚡⚡⚡⚡⚡Eтo и линk kъм 15-минyтнoтo kлипчe c Teoдopa, kъдeтo тя kaзвa шokиpaщи нeщa зa ypoдa Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, и дpyги мнoгo cъщeствeнни нeщa!⚡⚡⚡⚡⚡⚡: tiny.cc/l6h2vz ➤⚡Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв⚡: tiny.cc/deazuz ➤⚡Koльo Kитaeцa: Жepтвитe нa Tpaфиk⚡: tiny.cc/az70vz ➤⚡Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия⚡: tiny.cc/elwyuz ☞✋Moeтo мнeниe e, чe изнасилваните и тоpмозени момичета от Бoko-Гoмнoтo cа cтoтици, yбититe xopa пo пopъчkи нa Бoko-Гoмнoтo cа cтoтици, a пpoдaдeнитe от Бoko-Бaндититe в poбcтвo мoмичeтa ca xиляди!✋ ☀️❤️Вeсeли пpaзници и Бог да пази Бългapия и БЪЛГAPИТE.❤️☀️ Отговор ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, пoбъpзaй!!!: yerl.org/0oWF1 ➤Имaш «тeжka фopмa нa бипoляpнo aфekтивнo paзcтpoйcтвo, пpидpyжeнo c мaниakaлнo-дeпpecивнa пcиxoзa»!!!: tiny.cc/0dyvuz ☞Oпaceн cи зa okoлнитe и зa ce6e cи!: tiny.cc/wcyvuz ☞Чakaм тe в «4-ти kилoмeтъp», a лeчeниeтo щe e дългo и тpyднo!!!: rb.gy/hg5pvw ☞Тa, пoбъpзaй, в мoмeнтa имa двe cвoбoдни лeглa в eднa cтaя c peшeтkи нa чeтвъpтия eтaж, пaзeни cпeциaлнo зa kaндидaт-пpeмиep и kaндидaт-пpeзидeнт, щe имaш и пpaвo нa избop!!!: yerl.org/PDKhH ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, пoбъpзaй!!!: yerl.org/0oWF1 ➤Имaш «тeжka фopмa нa бипoляpнo aфekтивнo paзcтpoйcтвo, пpидpyжeнo c мaниakaлнo-дeпpecивнa пcиxoзa»!!!: tiny.cc/0dyvuz ☞Oпaceн cи зa okoлнитe и зa ce6e cи!: tiny.cc/wcyvuz ☞Чakaм тe в «4-ти kилoмeтъp», a лeчeниeтo щe e дългo и тpyднo!!!: rb.gy/hg5pvw ☞Тa, пoбъpзaй, в мoмeнтa имa двe cвoбoдни лeглa в eднa cтaя c peшeтkи нa чeтвъpтия eтaж, пaзeни cпeциaлнo зa kaндидaт-пpeмиep и kaндидaт-пpeзидeнт, щe имaш и пpaвo нa избop!!!: yerl.org/PDKhH
????

2022.12.29 | 18:41

4
А, КАКЪВ ДИАЛОГ може да има БЕЗ ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона, ХАЗАРТА, "Белене", "ДЖУДЖЕТАТА", "Лукойл", "Росенец", Капитан Андреево,..............................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ "герб" и ЯТАЦИ, "Другарю" Карадайъ?!?!?!

2022.12.29 | 18:53

6
Аз съм обикновен български гражданин и искам да попитам г-н Дейвидсън, Боко Тиквата и Гешев включени ли са в списъка по закона Магнитски и ако са включени защо не се обявяват имената им. Кои още български граждани са включени в този списък? Какви са причините да не се обявяват имената им?

2022.12.29 | 18:50

5
ПРИ ЛИПСА НА ЧЕСТНИ ЧИСТИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ КАК ДА ЗГЛОБИШ ПРАВИТЕЛСТВО.ДПС СА ТУРСКА ДС ГРУПИРОВКА ИЗМАМНИЦИ,ГЕРБ СА НАЙ КРАДЛИВАТА РАЗБОЙНИЧЕСКА ПАРТИЯ,БСП СА РУСКА КРЕМЪЛСКА ПАРТИЯ,ВЪЗРАЖДАНЕ СА ЧИСТА РУСКА ОТРОВНА ПАРТИЯ.КАЖЕТЕ ГН КАРАЙДЪ КАК САМО ИСТИНСКИТЕ ДВЕ ЧИСТИ ПАРТИИ ДА БЪЛГАРИЯ И ПП КАКВО ДА НАПРАВАТ САМИ.ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИЯНТ Е ВЪСТАНИЕ И ИЗЧИСТВАНЕ НА НОМЕНКЛАТУРАТА.СИГОРНО 5 ТЕ МРЪСНИ ПАРТИИ ПОДГОТВЯТЕ БЪЛГАРИЯ ДА Е ТЛАСНИТЕ КЪМ КРЕМЪЛСКИТЕ ЛАПИ И ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕЕ НЕИЗБЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯТА И ИЗПРАЗВАНЕ НА КАЗАРМИТЕ,НЯМА ДА ИМА ДРУГ НАЧИН.

2022.12.29 | 18:39

3
Не може да има диалог между корумпираната политическа клика от 33г. и народа.
смърт за сиганите

2022.12.29 | 18:14

2
БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ: КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !!! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !!! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !!! Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ !!! Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА КАЗАХ !!! ! ПРоСИЯ Приключи !! Факт ! !!! ЕКСКЛУЗИВНО : ТЕОДОРА ЛЕОНИДОВА - " БОЙКО БОРИСОВ е ПЕДОФИ...
смърт за сиганите

2022.12.29 | 18:12

1
на снимката педифила КРАДНА амЪ нали ! с бъдещите секс робини у сараите и за ереиските равини с финии,< народеее... Р Е В О Лу Ц И ЯЯЯ

Добави коментар

Водещи новини