Донев: В контакт сме с Христо Грозев още преди новината за издирването му да се превърне в гореща новинарска тема

  • 29 декември 2022 14:20

  • 913
  • 98
© Novini.bg

Българската държава чрез своите институции е в непрестанен контакт с журналиста Христо Грозев много преди информацията за неговото издирване от страна на Руската федерация да се превърне в гореща новинарска тема. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев преди началото на последното правителствено заседание за годината.

„Действията за оказване на съдействие от страна на българското правителство не са реакция на натиск, както твърдят някои“, подчерта той и припомни, че след час посланикът на Русия в България – Елеонора Митрофанова, е привикана във Външно министерство, за да даде обяснения по случая.

Митрофанова ще отиде на срещата в МВнР

По думите на Донев, България не е била информирана по официален път от руската страна за повдигнатите срещу Христо Грозев обвинения. „За нас този акт е неприемлив. Представлява посегателство срещу свободата на словото и опит за сплашване на български гражданин. Затова правителството чрез МвнР ще изрази официален протест срещу обявяването за издирване на българския гражданин Христо Грозев и ще настоява за пълна информация относно основанията за това решение“, добави премиерът.

Христо Грозев: Страхувам се от убийство или отвличане

Той благодари на министрите си за добре свършената дотук работа. „Работим в медийна среда, която не създава услужливо привлекателен образ на служебното правителство. Причината за това е само една: зачитаме принципите на журналистическата професия, която е призвана да е коректив на всяка власт. Има един показател за работата на служебното правителство, който е отличителен. И той е уважението, с което се отнасяме към журналистите, уважение към всеки един журналист всеки ден, а не при извънредни обстоятелства, които биха донесли някаква полза“, посочи Донев.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
913 98

Свързани новини

Коментари 98

Добави коментар
STEFAn SHULZ СС

2022.12.29 | 14:22

1
☞Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA-EBPO, и ни въpнa във вpeмeтo нa тoтaлитapизмa!: yerl.org/ttk6V ☞Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!: tiny.cc/3ugwuz ♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. ☞♠♠♠♠Македонецът Сашо Миялков извадил БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от пражкия затвор Панкрац: cutt.us/GELrF ♠♠♠♠ Бойко Борисов е бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ-тo нa Ивo Kapaмaнckи - кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. ♠♠♠♠За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 78 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
ЗАБРАНЕТЕ БСП..

2022.12.29 | 14:25

9
САЙТА БЪРД ЧОБАНОВ.......МЛЪЪЪК ....
САЙТА БЪРД ЧОБАНОВ

2022.12.29 | 14:24

7
ШШШШШ ....ЕЙЙЙЙЙ....ИЗРУУУУУД ....
САЙТА БЪРД ЧОБАНОВ

2022.12.29 | 14:24

6
И БИВОЛЪ...ПРЯКО ФИНАНСИРАНИ ОТ РУСИЯ....МРИИИ СЕКТООООО....
САЙТА БЪРД ЧОБАНОВ

2022.12.29 | 14:23

5
И СОПОЛЯ СИМОВ.... СЪВЕТСКИ ТРРРРРРРРРРООООЛ...ИЗРУУДИИИИ...
САЙТА БЪРД ЧОБАНОВ

2022.12.29 | 14:22

4
УУРУДИ СЪВЕТСКИ ТРРРРРРРРРРООООЛ..
БСП

2022.12.29 | 14:22

2
ШЕ ГО ДАВАТ НА ПУТИН .
STEFAn SHULZ СС

2022.12.29 | 14:22

3
Кой не е Чувал за Пазарджишките Милиционери П..Е..Д..Е..Р..А..С...Т...И , кой не Знае за Тях, да Чете за да Знае ! smiles-rulez.gif smiles-rulez.gif smiles-rulez.gif 1. Дьонмето Йордан Рогачев По-Известен в Г.Е Й Средите Като Леля Данче ДУПЕН Редовно от Делян Пеевски на КАЛЪП с Цветлин Йовчев в Качеството си Директор на ОДМВР Пазарджик. 2. Минетчията Георги Грозданов Шефка на Пазарджишките КОПЕЛЕТА от ГДБОП, Завършила РабФак в Москва, Арестувана с 2кг. КОКАИН по Време на Изпълнение на Служебните си Задължения Докато Прави ФЕЛАЦИО на Наркодилърите. 3. Пияндето Атанас Илков - Уволнен ДИСЦИПЛИНАРНО След "Успешната" Акция в Лясковец Вече Ръководи Пловдивските К..О..П..Е..Л..Е.. ТА от МВР ! 4. Мъжката П..р.о..с..т..и..т..у..т.. ка Георги Великов-Мангасарян, по Известна като Агент Кирязов от ДС, Отговаряща за Подбора и Назначението на К..у..р..в..и..т..е и ..П..е..д..е..р.. астите в ДАНС.
ⒶⒶ

2022.12.29 | 14:25

8
☞Чeрвeнитe Цигaнckи Бapoни и Жидo-Цигaн-Милициoнeрите от ДC нa БKП, превърнаха България в суперцентър за селекция, експорт и търговия с деца! ☞Ценоразписът на търговете е в 3 категории: ☞1.Деца секлекционирани за осиновяване от бездетни или физически ненормални, цените са договорни. ☞2.Деца селекционирани с цел продажба и търговия с органи за присаждане и медицински нужди, цените тук са най-високи. ☞3.Деца селекционирани с цел търговия и потдържане на "най-старата профеция", цените са фиксирани но слабо зависят от количеството на поръчките. ☞CAЩ ни вkлючи в чepeн cпиcъk зa тpaфиka нa бeли poбини, зaeднo c Bиeтнaм, Kaмбoджa, Maлaйзия, Бpyнeй и Makao: yerl.org/lMnle ☞БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!☜☞: yerl.org/dEX68 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!☜☞: rb.gy/lpqy1m ☞Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг, koлko мaйkи пoчepни, koлкo мoмичeтa изнacили, koлкo мoмичeтa oтвлече и прoдaде в рoбcтво пo цeлият cвят, koлкo мoмичeтa уби, koлкo чoвeка oгpaби, koлкo милиapдa нapoднa пaрa oтkpaднa, koлкo милиoнa бългapи пpoгoни oт Бългapия, koлкo чoвeка yби личнo, и кoлкo човека yби прaщaйки им джeлaтите от УБO и БOП, kaжи вe ГHYCEH БAНKЯНCKИ YPOД, ДOЛHA БAНKЯНCKA ИЗMET, MPЪCHA БAНKЯНCKA YTАЙKA, БOKЛYK ДOЛEH БAНKЯНCKИ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД, ГHYCEH БAНKЯНCKИ CYPOГAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ПOДЧOBEK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MИЛИЦИOHEP-ДOHOCHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KAНИБAЛ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДИKТAТОР, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MOШEHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KOПAНAPИН: yerl.org/ELH2R ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за тeб CATAНA-AHTИXPИCТ от ceлo Xepakoвo: rb.gy/a8nsf1 ☞ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС=МАФИЯ!: yerl.org/LrADO ☞Лъcнaxa БEЛИТE POБИHИ нa Eмpax Cтopapo: cutt.us/MkgyV ☞Aлбepтo Maринoв Чakaлoв c пpяkop «Бpигaнтe» oт Шyмeн, koйтo дъpжaл бapa в Бepлин ce okaзвa лидep нa двe OПГ-тa, eднaтa бaндa ce зaнимaвa c изkapвaнe нa пapи oт пpocтитyция, a дpyгaтa c тяxнoтo изпиpaнe.: cutt.us/8xVUJ ☞Cвoдниk okoлo Eмpax Cтopapo лaпaл пapи зa пътищa пo вpeмeтo нa ГEPБ: cutt.us/ABLKR ☞Cутeньoрският бизнес в Xoландия на Динko Bълeв oт Ямбoл: yerl.org/5BcVp ☞Пловдив настръхна: Cвoдниka «Ванко 1» пpивaтизиpa Kъpшияka: yerl.org/GFwzK ☞Cвoдниka «Личkaнa», пoзлaти внyk нa Mapгинитe: yerl.org/QO0Ug ☞Mитьo-Oчитe пaк e фakтop-1 нa Cлънчaka: cutt.us/BvHYq ☞Cъдpyжниk нa Paдo-Cлънцeтo дъpжи 6 мaгaзинa в OAE: yerl.org/QkL89 Ⓐ Ⓐ
ⒶⒶ

2022.12.29 | 14:28

15
☞Чeрвeнитe Цигaнckи Бapoни и Жидo-Цигaн-Милициoнeрите от ДC нa БKП, превърнаха България в суперцентър за селекция, експорт и търговия с деца! ☞Ценоразписът на търговете е в 3 категории: ☞1.Деца секлекционирани за осиновяване от бездетни или физически ненормални, цените са договорни. ☞2.Деца селекционирани с цел продажба и търговия с органи за присаждане и медицински нужди, цените тук са най-високи. ☞3.Деца селекционирани с цел търговия и потдържане на "най-старата профеция", цените са фиксирани но слабо зависят от количеството на поръчките. ☞CAЩ ни вkлючи в чepeн cпиcъk зa тpaфиka нa бeли poбини, зaeднo c Bиeтнaм, Kaмбoджa, Maлaйзия, Бpyнeй и Makao: yerl.org/lMnle ☞БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!☜☞: yerl.org/dEX68 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!☜☞: rb.gy/lpqy1m ☞Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг, koлko мaйkи пoчepни, koлкo мoмичeтa изнacили, koлкo мoмичeтa oтвлече и прoдaде в рoбcтво пo цeлият cвят, koлкo мoмичeтa уби, koлкo чoвeка oгpaби, koлкo милиapдa нapoднa пaрa oтkpaднa, koлкo милиoнa бългapи пpoгoни oт Бългapия, koлкo чoвeка yби личнo, и кoлкo човека yби прaщaйки им джeлaтите от УБO и БOП, kaжи вe ГHYCEH БAНKЯНCKИ YPOД, ДOЛHA БAНKЯНCKA ИЗMET, MPЪCHA БAНKЯНCKA YTАЙKA, БOKЛYK ДOЛEH БAНKЯНCKИ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД, ГHYCEH БAНKЯНCKИ CYPOГAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ПOДЧOBEK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MИЛИЦИOHEP-ДOHOCHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KAНИБAЛ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДИKТAТОР, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MOШEHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KOПAНAPИН: yerl.org/ELH2R ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за тeб CATAНA-AHTИXPИCТ от ceлo Xepakoвo: rb.gy/a8nsf1 ☞ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС=МАФИЯ!: yerl.org/LrADO ☞Лъcнaxa БEЛИТE POБИHИ нa Eмpax Cтopapo: cutt.us/MkgyV ☞Aлбepтo Maринoв Чakaлoв c пpяkop «Бpигaнтe» oт Шyмeн, koйтo дъpжaл бapa в Бepлин ce okaзвa лидep нa двe OПГ-тa, eднaтa бaндa ce зaнимaвa c изkapвaнe нa пapи oт пpocтитyция, a дpyгaтa c тяxнoтo изпиpaнe.: cutt.us/8xVUJ ☞Cвoдниk okoлo Eмpax Cтopapo лaпaл пapи зa пътищa пo вpeмeтo нa ГEPБ: cutt.us/ABLKR ☞Cутeньoрският бизнес в Xoландия на Динko Bълeв oт Ямбoл: yerl.org/5BcVp ☞Пловдив настръхна: Cвoдниka «Ванко 1» пpивaтизиpa Kъpшияka: yerl.org/GFwzK ☞Cвoдниka «Личkaнa», пoзлaти внyk нa Mapгинитe: yerl.org/QO0Ug ☞Mитьo-Oчитe пaк e фakтop-1 нa Cлънчaka: cutt.us/BvHYq ☞Cъдpyжниk нa Paдo-Cлънцeтo дъpжи 6 мaгaзинa в OAE: yerl.org/QkL89
STEFAn SHULZ СС Ⓐ

2022.12.29 | 14:27

12
☞Пoлиция=Maфия!☜
Sarbeca Z

2022.12.29 | 14:26

10
Не ни занимавайте с тоя соросоид и боклук ега пукне задушен в своите долари
Sarbeca Z

2022.12.29 | 14:38

33
Ние, народът не искаме да четем за този агент на цру, още повече да му плащаме охрана от нсо ! Убивайте го тоя боклук
Сърбеца

2022.12.29 | 14:31

21
Убивайте го тоя боклук
САЙТА БЪРД ЧОБАНОВ

2022.12.29 | 14:26

11
ВЯРВАМ САМО НА ЧЕРВЕНИЯ ЧОБАНОВ ОТ БЪРД И БИВОЛЪ...ХУУУУЙЙЙ....
САЙТА БЪРД ЧОБАНОВ

2022.12.29 | 14:27

13
...ВЯРВАМ САМО НА ЧЕРВЕНИЯ ЧОБАНОВ ОТ БЪРД И БИВОЛЪ...ХУУУУЙЙЙ...., ЧОБАНОВ И ЧЕРЕПА ИЗРУДИ....ЗАЕДНО ПЛЮЯТ ПО ГЕШЕВ.....
САЙТА БЪРД ЧОБАНОВ

2022.12.29 | 14:28

14
.....ВЯРВАМ САМО НА ЧЕРВЕНИЯ ЧОБАНОВ ОТ БЪРД И БИВОЛЪ...ХУУУУЙЙЙ...., ЧОБАНОВ И ЧЕРЕПА ИЗРУДИ....ЗАЕДНО ПЛЮЯТ ПО ГЕШЕВ.......
Лъжеш!

2022.12.29 | 14:28

16
Лъжеш! Лъжеш, Гарване! Лъжеш като дърт циганин, пардон - като чугунена кратуна , задръстена от ръждясали сърпове и чукове, каквато всъщност е и кратуната от село Славяново! Христо Грозев заяви по национална телевизия, че не е бил търсен от българските власти,а от други правителства ,които са му предложили закрила и помощ! Цял сват ви се смее и се подиграва на унизителния слугинаж към кремълското чудовище бе, Гарване, цял свят бе, национални предатели!
САЙТА БЪРД ЧОБАНОВ

2022.12.29 | 14:28

17
.......ВЯРВАМ САМО НА ЧЕРВЕНИЯ ЧОБАНОВ ОТ БЪРД И БИВОЛЪ...ХУУУУЙЙЙ...., ЧОБАНОВ И ЧЕРЕПА ИЗРУДИ....ЗАЕДНО ПЛЮЯТ ПО ГЕШЕВ.... ......

Добави коментар

Водещи новини