Гълъб Донев: В правителството ни няма артисти, а министри

  • 11 януари 2023 10:10

  • 1002
  • 5
© Novini.bg

Ако всички говорят за третия мандат, значи е време за края на нашия мандат. Ще оставим в наследство на нашите приемници във властта разрешени кризи възстановени отношения между институциите, добър диалог с гражданите и убеждението, че управлението на държавата е открито и прозрачно занимание. Това каза в началото на днешното правителствено заседание служебният премиер Гълъб Донев, предаде репортер на Novini.bg.

Социолозите често казват за нас, че никой в служебното правителство не блести особено. Това е така, защото работим в екип, в нашето правителство няма артисти, а има министри. Ние не играем на власт, а изпълняваме своите правомощия според Конституцията и законите на страната, заяви Донев.

И докато политиците се вълнуват от третия мандат, хората са притеснени от грипните вируси, посочи министър-председателят.

Доц. Кунчев: Няма нищо драматично. Грипната епидемия си е грипна епидемия

Той се обърна към здравния министър Асен Меджидиев и образователния министър Александър Пенов с думите: "Вие двамата и екипите на двете министерства бъдете в координация и съдействайте максимално на областните щабове за вземането на адекватни решения. След близо 2 г. ковид епидемия здравната система знае как да реагира при зачестяване на острите респираторни заболявания. Боледуват най-често децата – направете план за действие, така че хората да се чувстват спокойни. Без излишна паника и истерия - да не забраявме, че грипната вълна е събитие, което ни се случва всяка година".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1002 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.01.11 | 11:30

3
В Гълъбарника на Гарвана, "птица проклета", е пълно само с лакеи на Кремъл, некадърници и нищожества!

2023.01.11 | 12:14

5
naprotiv podlogio lakeite sa na koziak a ne na kremal ako biaha lakei na kremal bokluk shtiaha li da dadat orajie na usraina

2023.01.11 | 11:32

4
Комунисти, Сър, и политически офицери - убийствена комбинация за натовска държава
1

2023.01.11 | 11:25

2
Нищожество жалко и подлога на кремълския злодей! Артистът Зеленски днес е политик номер едно на цял свят, а масовият убиец, умопобърканият изверг Путин, който е болен от рак, страда от ужасяваща параноя е чудовището, което нападна независима държава и тръгна да предизвика Третата световна война! Точно кремълското чудовище, путинопитеко 1, а не Зеленски! Впрочем, я бягай в село Славяново да обадиш на Фатмака със зелените чорапи, че до лятото Крим няма да е руски!

2023.01.11 | 10:41

1
galabco a zashto niamate artisti bre ti ne vijdash li tce edin artist ot usraina stana prezident na evropa i shte predizvika treta svetovna voina

Добави коментар

Водещи новини