Плевнелиев за проф. Габровски: И Бог да бяха докарали ГЕРБ, пак щяха да го оплюят

  • 14 декември 2022 17:37

  • 4991
  • 44
Плевнелиев за проф. Габровски: И Бог да бяха докарали ГЕРБ, пак щяха да го оплюят
© Нова Нюз
Слушай новината Слушай новината

Стената, с която заедно с г-н Паси се сблъскахме в рамките на контактната група, се сблъска и толкова успял и познат българин като проф. Габровски. Това е стената на един стандартен див популизъм навсякъде в българската политика. Това каза в предаването "Денят на живо" по Нова Нюз бившият президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Това е отказът на национално отговорна политика, демонстрация на популизъм. Тази стена е издигната изкуствено от популистите в България в някакъв техен измислен свят, с липса на реално решаване на проблемите на българските граждани. С днешното решение копаем дъното още повече, заяви Плевенелиев.

Търсехме надпартийна кандидатура, в тази ера на тежко политическо противопоставяне все пак трябва да има решение, а виждаме провал след провал. Самият политически елит не е в състояние да постига съгласие по стратегически национални интереси. Трябва да си кажем - добре, на ръба на пропастта сме, дайте да не падаме, ако двигателят на колата е повреден, нека да го оправим. Но не, сблъскваме се с виртуална политика, посочи бившият държавен глава.

Първият мандат се провали: депутатите не подкрепиха Габровски за премиер

И Бог да бяха докарали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, пак щяха да го оплюят, замерят с камъни и да го изхвърлят. Проф. Габровски е успешен и обичан в "Пирогов", а днес беше охулен от "великите" български политици. В Народното събрание се замервахме с лозунги. Вече трета година сме наникъде, подчерта Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да понесат отговорност, да отчетат грешките си, но нима не трябва да понесат отговорност и за неколкократното увеличение на минималната заплата и на учителските заплати. Нека да се носи отговорност и за доброто, и за лошото, каза още Плевнелиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4991 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
чъки

2022.12.14 | 17:47

1
така е боклук като 12 години крадеше тиквата с дпс но господ гледа

2022.12.14 | 18:13

10
Ти Бог за лични услуги ли го ползваш?

2022.12.14 | 17:48

2
Това гавно е един от виновниците за катастрофата на България !

2022.12.14 | 17:48

3
ГЕРБ е престъпна организирана група и ръководството трябва да е в затвора ! ГЕРБ трябва да се забрани ! Промяната също , защото Петков стана българин в нарушение на Конституцията ! Законите трябва да се спазват ! ДПС е етническа партия ! Да се очисти политиката в БЪЛГАРИЯ !

2022.12.14 | 17:52

4
a ti kakvo iskash pe dal horata da pozvoliat na grob i negovite slugi kato teb da go okradnete pak.

2022.12.14 | 17:52

5
Иска да каже ...и мен да бяхте докарали пак същото.,
Да

2022.12.14 | 17:53

6
Еееееее, леко бе, абич!

2022.12.14 | 18:08

7
Ти ако беше ,по малко щяха дати гласуват
!!!

2022.12.14 | 18:08

8
Как смееш бе?! Как смееш бе, нищожество и жалък лакей на сикаджийския главатар, който те унижи пред цяла България и ти издърпа ухото като двойкаджия?! Как смееш да споменаваш името Божие във връзка с марионетките от втория ешелон на престъпната ви, корумпирана и просташка сган, която ограби, срути и съсипа България? И която, в престъпна комбина със Сакатото чудовище от Учиндол и с Фесовете на сарайския милиардер свалихте работещо правителство от млади хора ,защото това правителство разобличи чудовищните ви престъпления и чудовищните ви грабежи? Че какво общо има с Бог правоверния банкянски комунист Боко, дето все още държи в малкото джобче до сърцето си червената книжка с петолъчката? Ай сиктир бе, нищожество Офшорналиево!

2022.12.14 | 18:11

9
Гнусният ти език,ще ти изяде главата,но щом не ти е нужна продължавай в същия дух.
Обикновена Пунта Мара

2022.12.14 | 18:19

11
"Другарю" Плевнелиев, хайде СТИГА де, ХОРАТА НЕ ПЛЮЯТ НЕГО, а Вашият "ДРУГАР" Бойко М. Борисов и ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб"!!! И, разберете най-после Вие ТАМ, БЪЛГАРИТЕ НЕ са КАМИЛИ!!!
9 -та герберастка подлога

2022.12.14 | 18:32

12
Бог днес изяде главата на една неграмотна мутра, на един сикаджийски престъпник от подземния свят, размахвал бухалки като магистрален бандит, собственик на фабрика за незаконни цигари, премитал сикаджийскиа гараж на братя Маргини и разхождал кучето им, докато мафиотите и мутрите като него не се усетили, че може да им е полезен, понеже е много прост, и го вкараха в политиката, с помощта, разбира се, на сарайския султан, то пък им се получи, и простият пожарникар се озова на върха на изпълнителната власт и за 12 години направи България най-бедна и най-корумпирана в Европа! Абе, геребрасте, я бягай да попиташ Каскета какво стана с чекмеджето ,с къщата в Барселона и с ония милиарди за магистрали, ама магистрали няма!

Добави коментар

Водещи новини