Държавен вестник обнародва утре указа на Радев, с който се предлага на НС да избере Габровски за премиер

  • 12 декември 2022 14:44

  • 629
  • 2
Държавен вестник обнародва утре указа на Радев, с който  се предлага на НС да избере Габровски за премиер
© Президентство на Р. България

В изпълнение на Конституцията държавният глава издаде указ с предложение 48-ото Народното събрание да избере кандидата за министър-председател, излъчен от най-голямата парламентарна група.

В утрешния брой на Държавен вестник указдът на президента трябва да бъде обнародван.

 

Радев издаде указ с предложение Народното събрание да избере проф. Габровски за премиер

Припомняме ви, че държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на прие днес на "Дондуков" 2 излъченият кандидат за министър-председател от най-голямата по численост в 48-ото Народно събрание парламентарна група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996, който съгласно конституционната процедура представи структура и състав на Министерски съвет в посочения от Конституцията срок.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
629 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
!!!

2022.12.12 | 22:21

2
Мазната и противна мутра вдясно е най-голямото нещастие на България, най-големият й кошмар! "Проклятието на България" в сараите е чавдарче в сравнение с него! Нищожеството вляво е същата стока!
PaulaFox

2022.12.12 | 15:30

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини