Политолог: Първият мандат - либрето на опера, която няма да прозвучи

  • 12 декември 2022 08:32

  • 712
  • 3
Политолог: Първият мандат - либрето на опера, която няма да прозвучи
© Булфото (архив)

Първият мандат най-вероятно няма да се реализира, прогнозира пред БНР доц. Петър Чолаков - политолог от Института по философия и социология към БАН.

"Това ще бъде като либрето на една опера, която никога няма да прозвучи. Ще видим списък на героите, но няма да се постави на сцената, няма да видим тая постановка. Цялото упражнение е изцяло за вътрешнопартийна консумация. По отношение на останалите мандати по същия начин – целта е да бъдат издигнати имена, които да представят в по-добра светлина партията, която ги подкрепя и издига."

"Тези професорски кандидатури и преди ги виждахме – когато имаше президентски избори - с проф. Герджиков, сега - с проф. Габровски. Както се казва, вече само светец, монах, може би атонски монах трябва да номинират следващия път", коментира доц. Чолаков в предаването "Преди всички".  

Политолог: В челото на "Демократична България" е опрян електорален пистолет от ПП

Проф. Габровски прави услуга на ГЕРБ, защото със своята репутация помага на тази политическа сила, елементарната логика изисква по някакъв начин да му се отблагодарят, обясни той.

Политологът предположи, че президентът отново ще заложи на БСП с третия мандат.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
712 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.12 | 15:44

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Случайно Преминаващ!

2022.12.12 | 08:55

2
Излиза, че следващият път трябва да се предложат кандидати от Централния асофийски затвор, за да не бъде заподозряна партията в желание да употреби достойни хора във във решаване на вътрешно партийни интереси! Много интересен прочит на събитията!

2022.12.12 | 08:42

1
Политолога в статията е на хранилка в БСП

Добави коментар

Водещи новини