Политолог: В челото на "Демократична България" е опрян електорален пистолет от ПП

  • 08 декември 2022 08:51

  • 1612
  • 7
Политолог: В челото на "Демократична България" е опрян електорален пистолет от ПП
©
Слушай новината Слушай новината

В челото на Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от е опрян електорален пистолет от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Това заяви политологът Димитър Ганев пред bTV. Според него, ако ДБ подкрепят правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" ще изземат електората на градската десница. 

Ако въобще има някакви шансове за съставяне на правителство, те са в третия мандат, каза политологът Димитър Ганев за възможността за съставяне на правителство за рамките на 48-ото Народно събрание. 

За да има възможност за реализация на правителство, трябва да има радикална промяна в политическата ситуация в страната, коментира Ганев, според когото ако не се постигне това няма да се състави правителство и с последната папка.  Според него вероятно ще трябва да се мине през още един цикъл от избори. 

Според Ганев по-интересният въпрос е кой не е в изолация.

Политолози: Президентът се възползва максимално от неразбирателството между партиите

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" започва да лежи само и единствено на подкрепата на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", посочи политологът и добави, че лагерът на ПП трудно могат да посочат нов лагер за управление. Този блок, който заявявл алтернатива на управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, вече не може да даде различна алтернатива, смята Димитър Ганев. 

Той посочи, че задача номер едно на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от 2021 г. е излизането от политическата изолация. 

Политологът доц. Мария Пиргова заяви, че вижда шанс за кабинет с третия мандат, въпреки че партиите седят на един клон и вече се борят за местна власт. Трябва да се произведе национално мнозинство с третия мандат, настоя доц.

Пиргова и добави, че трябва едно експертно правителство да направи и местните избори.

Битката, която ще произведат партиите преди местните избори ще разруши държавата окончателно, предупреди доц. Мария Пиргова. 
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1612 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Тошо

2022.12.13 | 09:09

7
Няма да казвам какво им е опряно в дирника на ДБ хахахахахаха
Крис

2022.12.08 | 15:22

6
ДБ нямат нужда от пистолет в челото, те сами са се застреляли, толкова са немощни, горките.
Лиляна Д.

2022.12.08 | 11:47

5
Какъвто и пистолет да е опрян в челото на ДБ, време му е да гръмне

2022.12.08 | 11:12

3
ДИМИТЪР ГАНЕВ ДА ВРЪЩА РУБЛИТЕ, НЕ МУ СЕ ПОЛУЧАВАТ ОПОРКИТЕ ОТ КРЕМЪЛ.

2022.12.08 | 11:20

4
Гн Политолог дави го начукам.Защо да им е упрял пистолет бе мърлйюо,нали Да България поискаха дасе присъединят към Промяната.Дави е.. майката мръсна.
ОПРЯН Е ЕДИН КРИВ И ВЕНОЗЕН

2022.12.08 | 09:43

2
В ОБЯВИТЕ ТЪРСЯТ ОБЩАЦИ, НЕ ПОЛИТИЦИ! МАРШ НА РАБОТА БЕ С В И Н И ГАДНИ БЪЛГАРСКИ!
Кремълския Чикатило

2022.12.08 | 09:38

1
Така наречените "политолози" дъвчат анал-лизи от години и никога не познават. А не познават, защото им се плаща да снасят опорки.

Добави коментар

Водещи новини