Ананиев (ПП): Истинският Меси вкарва голове, този от Банкя вкарва кюлчета в чекмеджето

  • 05 декември 2022 19:00

  • 1984
  • 38
Ананиев (ПП): Истинският Меси вкарва голове, този от Банкя вкарва кюлчета в чекмеджето
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Не се изненадах. Знаех, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще се уплаши и няма да иде сам да вземе мандата. Знаем, че Борисов обича да използва български професори, които да ги вози на задната седалка на джипа, а после да ги пенсионира в НС. Това заяви депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Настимир Ананиев в ефира на БНТ.

„Ние сме в политическа криза, освен всички останали кризи. Трябва да се поеме ясна политическа отговорност. Сега отговорността е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Вместо да сглобят правителство, да покажат лидерство, те напарвиха заедно с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с убиха машинното борене и протокол, така се опитват, ако има парламентарни избори, да гонят служебна победа, а за тях са най-важни местните избори – това им дава едно политическо бъдеще“, смята той.

Той обяви, че има още един контактьор: „Имахме вече двама, които се опитаха да направят срещи. Сега има нов такъв. Проф. Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996 в момента, в който се е съгласил да стане част от номинацията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, губи своята гражданственост. Това е политическа номинация. Щях да разбера, ако той беше предложил веднага списък с експерти, но виждаме едно бавене на процеса – остава усещането, че даде възможност да се направи саботажът срещу честния вот. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с показаха на коя страна са и всички граждани видяха това.“

Той заяви, че ПП няма никога да подкрепят и да работят с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, особено с върхушката на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, оглавявана от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Има органи в партията, които да вземат решение, но за мен това е поредният контактьор, който се праща, може би, за да договори. Борисов иска да си скрие срамотиите. Той се опитва да изпере собствената си репутация последните 12 години. Сравнението с Меси - истинският Меси вкарва голове, Банкенският вкарва кюлчета в чекмеджето“, заяви още той.

Той смята още, че ако кабинетът Петков работеше до момента, България щеше да е в Шенген: „Всички партньори ни казват, че докато има възможност Борисов да е близо до властта или да се върне той на власт, няма да ни приемат в Шенген.“

„Изненадан съм, че президентът е толкова емоционален – все пак е български генерал. Не забравяйте, че аз бях сред активните участници на летните протести през 2020 г. Той каза тогава „Мутри, вън“ - сега не може да работи с тези мутри. Няма нужда от емоция – президентът трябва да бъде обединител на нацията. Не забравяйте, че ПП му помогна да спечели втори мандат“, коментира той изказването на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1984 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
Гонзо

2022.12.05 | 19:05

1
А вие вкарвате ваще фирми на мястото на неговите а обещахте да няма посредници и картели

2022.12.05 | 19:09

2
и тия простаци са в парламента,не могат нищо умно да измислят и повтарят едни и същи простотии
радев

2022.12.05 | 19:16

3
браво насти голям г ей си

2022.12.05 | 19:16

4
БОКЛУК.ОТИЧАШ. В .КАНАЛА

2022.12.05 | 19:18

5
Лаладжия

2022.12.05 | 19:32

6
Лъжата за кюлчетата отдавна е развенчана, но твоят четал от Парламента е връх!

2022.12.05 | 19:38

7
Да та е*а в миндила

2022.12.05 | 19:45

8
и аз.

2022.12.05 | 19:48

9
da bokluk ot izmamata no i dvamata mesi sa bogati a ti si bokluk koito prjiviava na garbat na naroda
Цв

2022.12.05 | 19:51

10
Толкова сте нагли, а и прости, че нямате стигане. А ти прасе-отслабни малко, че.......

2022.12.05 | 19:59

11
гнусен, гаден, долен, отвратителен, мазен и винаги наведен. предупредихме ви, че едвам го изгонихме от ирландия. сега си го чукайте в главите. за нести само бой по манерката.

Добави коментар

Водещи новини