Есемес заплахи за депутатка от БСП заради областния управител на Хасково

  • 30 ноември 2022 15:21

  • 785
  • 1
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Депутатът от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Смиляна Нитова е получила заплашителни есемеси след въпрос от парламентарния контрол към служебния премиер за областния управител на Хасково. Това обяви заместник-председателят на групата Иван Ченчев от парламентарната трибуна, пише БТА.

Ченчев показа заплашителни есемеси до нея след след вчерашния въпрос на Нитова към министър-председателя относно действията на областен управител. Той посочи, че есемесът е дълъг и завършва така - "ще ви помогна на следващи избори да нямате депутат от еди-кой си МИР (многомандатен избирателен район)". Вчера можете да проверите в стенограмата за кой областен управител става дума - областният управител на Хасково, уточни той. 

Тук не става дума за кохорти, г-н президент, тук става дума за народни представители, коментира Иван Ченчев и апелира да се вземат мерки такова нещо повече да не се случва.

"Виждаме какво е кадруването на служебното правителство, но БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да допусне което и да е длъжностно лице в държавата да си позволява да заплашва народни представители, както от групата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, така ще бъдем солидарни с всеки един от вас, който задава въпрос, върши си работата като народен представител и се случва това, което се случва", заяви той. По думите му, това е сериозен въпрос, който би трябвало да скандализира всички депутати и да реагират остро. 

Областният управител на Хасково хвърли оставка, завежда дела за клевети срещу себе си

Вчера в рамките на парламентарния контрол Смиляна Нитова (БСП) попита какви действия ще предприеме служебното правителство след оповестена в медиите информация за контрабанден внос от Турция, в който е замесено името на областния управител на Хасково. При наличието на най-малко съмнение по отношение на действията на областния управител на Хасково, той ще бъде освободен, заяви в отговор служебният премиер Гълъб Донев. 

Морално и почтено е да си депозирам оставката като областен управител, докато приключат проверките на отговорните институции, въпреки това, че изнесената информация е пасквил, съшит с бели конци, и опит за омаскаряване с цел дискредитирането ми като борец за законност и справедливост, написа в профила си във Фейсбук областният управител на Хасково Минко Ангелов.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
785 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.30 | 20:54

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини