Василев: Целта на Йордан Цонев е да бъде прието много бързо изменението в Изборния кодекс

  • 24 ноември 2022 12:13

  • 1071
  • 5
Василев: Целта на Йордан Цонев е да бъде прието много бързо изменението в Изборния кодекс
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Опитваме се накараме председателстващия Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на да спазва правилата за организация и дейност на Народното събрание, но той отказва. Продължава да води заседанието по недопустим начин. Явно целта е да бъде прието много бързо изменението в Изборния кодекс. Той е приет на парче с вътрешнопротиворечиви текстове, които няма как в цялост да бъдат приети.

Това каза Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент от „Продължаваме Промяната” в ефира на Нова тв.

"Когато дойде вторият мандат при нас, предлагаме ясна перспектива за страната в 9 точки. Едно от условията да предложим кабинет, е да отменят предположенията за връщане на хартиената бюлетина", заяви той.

НА ЖИВО: Лют скандал в парламента заради Изборния кодекс, изгониха Настимир Ананиев и отмениха наказанието

По думите му правителство на малцинството е огромен риск, но е отговорно по отношение на развитието на България. "Виждаме, че има прикрито, привидно желание за разговори от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, Борисов си сменя мнението по три пъти на ден", посочи Василев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1071 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Киролацията на К.у.р.о

2022.11.25 | 22:02

4
Я виж ти къде било заровено кучето? Кодовете, флашките - за това е цялата истерия, цялото квичене, цялото гърчене щото Кичко Кокичко държал кодовете пък Ристьо Мазника държал флашките. Ми те не си вярват един на друг и се държат взаимно с кодове и флашки пък искат хората да им вярват. И кво стана ся - Кичко дърши кодовете и определя кой да спечели ама този път нещо са объркали кодовете и стана тя каквато стана. Е ми сбогувайте се завинаги със власта ППедерунгели мръсни и Ристьо Мазника ще кара лодки по локвите на жълтите павета пък Мая Чушкопека ще се върне на Околовръстното, Костя Копейкин отива на Украинския фронт да се бие за началника си Путлер и всичко ще си дойде на мястото.
ГЕШЕВ ИМАШ ЛИ ТОПКИ?

2022.11.25 | 22:04

5
Страх, животински страх и ужас тресе кочината на ППедерунгели и Дебилна България. Ба си мамата - щял бил Киро Тъпото да дава кодовете на машините пък Маджото щял бил да дава флашките. Гешев къде си бе? Къде спиш бе ами не извикаш Киро Тъпото и Кривоносия измамник да пишат обяснения. И каква станя тя - последните избори включително и на Фатмака май са ни К.у.р.о.л.и.р.а.л.и всички нас изодзадзе. За това е цялата истерика на Подмяната и ДБ. Пък ние им "вервахме"
Гном до Гнома

2022.11.24 | 12:36

3
Целта на Йордан Цонев е смота .няците и шмекерите от ПП и ДейБъ да го хванат за цевта. Някои от въпросните другари вече с удоволствие го направиха и искат да повторят.

2022.11.24 | 12:23

2
Няма как да уважаваш предател,измамник и последно любител на мъжки ласки!Има нещо гадно в малкото личице и челце на гела!

2022.11.24 | 12:21

1
Ренегатите си остават ренегати!

Добави коментар

Водещи новини