Трифонов за Правната комисия: Всички скандални промени в среднощната извратения са приети без никакви мотиви

  • 17 ноември 2022 12:17

  • 1399
  • 18
Трифонов за Правната комисия: Всички скандални промени в среднощната извратения са приети без никакви мотиви
© Булфото

Едно време порното по телевизията започваше след полунощ и свършваше някъде към 5-6 ч. сутринта. Вчера порното в Правната комисия на парламента е започнало още следобяд, продължило е цяла нощ и е свършило чак в 8 сутринта. Това порно не е било приятно за гледане, защото всъщност си е било извратения. Така коментира среднощния маратон с поправките в Комисията по правни въпроси лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в с пост във Facebook.

"В 45-ото Народно събрание, благодарение на “Има такъв народ”, беше прието да има изцяло машинно гласуване в избирателните секции с над 300 души. Защото беше крайно време да се спрат всички дългогодишни шашми с хартиения вот и с мъкненето на чували с бюлетини. Включително от депутати, които уж помагат на бременни жени", пише той.

"В снощната извратения ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са върнали хартиената бюлетина. Нещо повече - те практически са премахнали и машинното гласуване, като и него са го превърнали в хартиено гласуване. По предложение на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в машините ще изкарват не контролни разписки, а цитирам - “бюлетина от машинно гласуване”. Тоест, вече нечии ръчички ще пипат не само хартиените бюлетини, а и бюлетините от машинното гласуване. Секционните комисии пак ще бъркат поголовно при броенето, пак ще драскат по протоколите и пак ще пъхат напечатани незнайно къде хартиени и машинни бюлетини. Кеф! И за да е сигурно всичко - в машината няма да се пази никаква информация за гласуването", пише лидерът на ИТН. 

"Пак ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са приели да има видеонаблюдение в избирателните секции, но са решили техническият носител и записът от него да не се предава в ЦИК. Тоест, ако има заснето изборно нарушение, то да няма с какво да се докаже", смята Трифонов.

"Снощи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са решили съставът на ЦИК от 15 души да бъде увеличен на цели 25 души, разбира се - за да може ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и техните патерици от “Български възход” и “Възраждане” да имат мнозинство в комисията и да контролират изборния процес. Между другото, снощи хората на Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика към 1:30 са се прибрали да спят и буквално са си затворили очите за изнасилването на Изборния кодекс", заявява още той.

Тошко Йорданов: Ако ИТН беше в парламента, щеше да има мнозинство и кабинет

Всички скандални промени в среднощната извратения са били приети без никакви мотиви. Да, съжалявам за силната дума, но наистина е извратения - лошата новина обаче е, че от страната на клатените са българските граждани, коментира още той.

Преди няколко месеца министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически делеше депутатите на “почтени” и “непочтени”. Тогава депутатите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е бяха твърдо от страната на “почтените”, а лоялните на “Има такъв народ” депутати бяха от страната на “непочтените” и “на мафията”. И сега какво се оказа - “почтените” депутати на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е връщат всички изборни измами, от които печелят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. От които печели мафията, нали така, г-н Петков? Кой е мафията сега?

"Щом с такова безочие и наглост статуквото се саморазправя с всички извоювани от “Има такъв народ” поправки в Изборния кодекс, значи сме му пречили, много сме му пречили. Но пречихме и на “Промяната”, щото не искахме нов Борисов, който този път не е от школата в Симеоново, а от Харвард. Сега и за радост на статуквото, и за радост на “Промяната” “Има такъв народ” ги няма в парламента. Там са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, там са и “почтените депутати” на “Продължаваме промяната”, “Демократична България”, и разбира се - “почтените” депутати на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е", заявява още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1399 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.21 | 00:06

18
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN
PaulaFox

2022.11.20 | 23:57

17
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN
Господи!

2022.11.17 | 14:47

16
Каква неистова омраза на целия български народ се е стоварила върху Сакатото учиндолско нищожество!Че то само от тази неистова омраза ще се спомине, не от тежкото си заболяване! Горкото чалгарско нищожество! То наистина е за съжаление!
Ха-ха-ха!

2022.11.17 | 14:37

15
Сакатият чалгар от Учиндол пак се размърдал, че и проговорил! Да не би да се страхуваш, че хората са те забравили бе, чалгар долен?! Само за това бъди рахат! Българският народ никога няма да забрави как една година се подиграва с него и разиграва цялата държава! Как изпълни мократа поръчка на сарайско-банкянските ти отколешни ортаци и как стана палач на работещо правителство, повело война на живот и смърт с корупцията, мафията и мутри като теб! Абе, Славчу Учиндолски, да не би днес Простак Хаджи Тошко и Балабана Джебчията да са забравили да ти сменят памперса, че нещо много засмърдя?!

2022.11.17 | 14:32

14
Помияр

2022.11.17 | 14:28

13
Да ти е.а майката кьопава учин.долски селяндур
Крас

2022.11.17 | 14:00

12
Славчо говното
тоя от къде се изказва?

2022.11.17 | 13:40

10
изпълзя ли от тъмната дупка?
Ннн

2022.11.17 | 13:41

11
За крадец не ставаш сине Ти си будала
учиндолски простак

2022.11.17 | 13:28

8
Абе Турбомутро чалгопитек - кой ти иска шибаното мнение бе плешив капут? Нали обещаваше мажоритарен вот, 1 лев субсидия на глас и още какви ли не измишльотини. Видя се какво можеш и хората те изхвърлиха извън НС.
турбочалгар

2022.11.17 | 13:30

9
Ма то нали ужким там суверена и т.н бля, бля, бля Ми нали суверена е изпратил хората, които гласуваха за връщане на справедливоста с хартиените бюлетини. Що рИвьеш сега бе маркуч? Или вече не ти изнася суверена да решава? Май ще се видят измамите и с твоите 27% изборен резултат. За това всички мекерета рИвьете.

2022.11.17 | 13:08

7
Чалга-извратеняка изпълзя като плъх на слънце и се изходи по въпроса , макар че надали в БГ има и 10 души които да се интересуват от инфантилното му чалгарско мнение

Добави коментар

Водещи новини