Слави Трифонов: Ако ГЕРБ са злото, защо Кирил Петков ще се среща с тях?

  • 06 ноември 2022 13:15

  • 3437
  • 38
Слави Трифонов: Ако ГЕРБ са злото, защо Кирил Петков ще се среща с тях?
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в изригна с пост във фейсбук по повод интервюто на съпредседателя  на ПП Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически по Би Ти Ви.

"Гледах интервю на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, в което той обясняваше причините за съгласието на “Продължаваме промяната” да направят среща с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в идната седмица. Среща, на която да обсъждат възможността за съставяне на правителство.

Гледах го как се обяснява, как се гъне, как се върти и как се опитва да отговори на въпроса “Защо?”. Защо след всички тежки думи, които изговориха той, Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и другите от “Продължаваме промяната” - за кражбите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за корупцията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за модела “ГЕРБ”, който трябва да бъде изкоренен, за престъпленията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за отвращението към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - защо те, от “Продължаваме промяната”, сега ще се срещат с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в?

Та нали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са виновни за състоянието на държавата, та нали самите те се казват “Продължаваме промяната”, защото искат да променят наследството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в?

Те нали затова се казват “Промяната” - защото ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са злото, те са доброто.

И най-важното - нали Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически арестува Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г? Казвам, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически го арестува, защото той така ми написа в съобщение: “Аз арестувах Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.”

И след всичко това, този човек каза, че ще отиде на среща с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Като в същото време каза, че спазвал предизборните си обещания.

В предизборните си обещания те твърдяха, че ще преборят мафията. Но сега обаче ще седнат на една маса с мафията като равни с равни. Значи, вече мафията не се арестува и вкарва в затвора, а с нея се преговаря - “за политики”.

Затова, след целия този фарс, имам актуално предложение: “Продължаваме промяната” да се прекръсти на “Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" заедно с мафията”, написа Трифонов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3437 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2022.11.09 | 15:34

38
Защото си скапан предател затова сакат..... Господ си знае работата нали знаеш вече????

2022.11.09 | 00:40

37
Защото от едно посолство искат д е така..
Айде скрий се ..

2022.11.06 | 17:44

36
Чалгар нещастен. Толкова хора гласуваха за тъпата ти партия. А ти не се появи и един ден в парламента.
комбайнеро

2022.11.06 | 17:30

35
спри се с тая политика,по добре си като шоумен. стига си целувал задници ПРОФАЖНИК
PaulaFox

2022.11.06 | 17:29

34
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
14

2022.11.06 | 16:40

33
Чалгарино, имаш много здраве от Кирил Петков! И като толкова много браниш Сакатия и "умираш" за него, що не го придружиш на срещата му с Васил Илиев, когато тогава се провали, понеже го гръмнаха?!
14

2022.11.06 | 16:38

32
Абе, чалгар! Ти нали се напикаваш от радост когато учиндолското сакато чудовище и побратимът му от СИК - мутра и мафиот като него ти плащат да ги браниш от "народната любов"?! Впрочем, да си виждал друг път повече омраза и презрение, отправена от целокупния български народ към Сакатия Чалгар?! Трол си ти бе, чалгарино!
Мумия

2022.11.06 | 16:34

31
Нали сте съгласни, че има нещо много зловещо много страшно в мутрата на мумията от Учиндол?!
За първи път говори истина

2022.11.06 | 16:28

30
ПП предават и мамят избирателите като се срещнат с Мафията
Хм...

2022.11.06 | 16:23

29
"Идолът"който се превърна в кръгла нула, в един от онези които народа гледа с презрение..... На път са Кирчо,Кокорчо и компания.....

Добави коментар

Водещи новини