Слави Трифонов скочи на Атанасов: Толкова си алчен за власт, че чак си готов да се задавиш

  • 15 ноември 2022 14:24

  • 8066
  • 10
Слави Трифонов скочи на Атанасов: Толкова си алчен за власт, че чак си готов да се задавиш
© Кадър: Youtube

Лидерът на "Има такъв народ" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в нападна чрез социалната мрежа Facebook ген. Атанас Атанасов от ДБ. Повод за гнева му бе предложението на ДБ и ПП за правителство на малцинството.

Ето какво написа той:

Според лидера на ДСБ Атанас Атанасов, “Демократична България”, от която той е част, и “Продължаваме промяната” щели да предложат правителство на малцинството.
И нямало проблем да ги подкрепи ГЕРБ и въобще - който ще да ги подкрепя - нали това е български парламент, вътре има български депутати, всички сме българи, “Демократична България” предлагат българско правителство и какво значение има кой ги подкрепя. ГЕРБ, ДПС, Възраждане, БСП - няма значение, важното е да има правителство. Всички сме български депутати и трябва да реализираме българско правителство… Какво като е правителство на малцинството?
Значи можело. Когато “Има такъв народ” спечели изборите и беше готова да предложи правителство на малцинството, настана такъв вой, в който “Демократична България” държаха най-високия глас, изсипаха се толкова обиди, предупреждения, закани, омраза. И защо? Защото правителство на малцинството, излъчено от “Има такъв народ”, не можеше да бъде подкрепено от ГЕРБ и ДПС. Тогава не можеше, защото бях аз, защото изборите спечели “Има такъв народ”. Но сега може. Няма проблем да има правителство на “Демократична България” и “Продължаваме промяната” с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. И вече няма проблем от зависимост от ГЕРБ, от “плаващи мнозинства”. Ех, Атанас Атанасов. Толкова си прозрачен. Уж за България, за народа, срещу кризите, за парламентаризма, а всъщност си толкова алчен за власт. Толкова алчен, че чак си готов да се задавиш. И въобще не те е срам, че ти личи. Всъщност, защо да те е срам, нали си подаде оставката, пък после си я взе обратно? Това е като да си продадеш апартамента, да ти платят парите, пък като дойдат новите собственици, да не щеш да се изнесеш от него, щото ти се свиди. Такъв си ти - хем си алчен, хем ти се свиди. Ама няма да стане. И законът, и моралът са на страната на новите собственици.
 
 
 
Калина Христова
8066 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.15 | 18:42

10
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Тенев

2022.11.15 | 18:23

9
Колко вярно за съжаление....!!!
Още ли?!

2022.11.15 | 17:09

8
Мумията още ли мърда?! Че докога бе?!
!!!

2022.11.15 | 17:07

7
Учиндолският чалгар е чудовище! Учиндолският чалгар е най-големият позор в цялата политическа история на България! Изпълнител на мокри поръчки и палач, нищожество, пир това тежко болно, в последен стадий на нелечима болест! И понеже вижда, че краят му е близо, затова така съска като змия, на която главата е смачкана!
Емѝ...

2022.11.15 | 15:37

5
Кой е тоя отпадък "Слави"?

2022.11.15 | 16:22

6
ами отпадука атанасов кой е?
Не, Учиндолски!

2022.11.15 | 15:10

4
Не, Сакато учиндолско чудовище, не! Ти се задави с власт, ама понеже си много прост и много тъп, понеже бръснатата ти селяндурска кратуна е куха и в нея няма нищо, не се усети как се задави и как българският народ те изрита на бунището! Абе, Сакатия, че тръгвай най-после за срещата с онзи кюстендилски свиреп мафиот, мутра, рекетьор, престъпник и убиец, който нали беше тръгнал на среща с теб, когато го гръмнаха? Така де, заминавай да си проведете разговора, дето тогава не се състоя! А, и не се връщай! Можеш да вземеш Хаджи Простак Тошко и Балабана Джебчията , да вземат и те участие в "разговора", а и да ти бутат инвалидната количка! Абе, Сакатия, какво стана с "Шнорхела", онзи измамник и нищожество, което ни налагаше със сила за премиер? Още ли продава шнорхели и гащи на сергията?!
Stamatis

2022.11.15 | 15:03

3
Няма нито една партия в парламента с морален облик! Всички са омърсени по един или начин.
Ххх

2022.11.15 | 15:02

2
Точно и ясно.В България хората имаме къса памет.
Тошо

2022.11.15 | 14:58

1
Тоя винаги е бил много алчен дърт боклук!!!

Добави коментар

Водещи новини