Даниел Митов (ГЕРБ): ПП са жертвали капацитета на „Мариците“, за да им минат батериите

  • 16 ноември 2022 17:44

  • 1853
  • 13
Даниел Митов (ГЕРБ): ПП са жертвали капацитета на „Мариците“, за да им минат батериите
© bulphoto (архив)

При подобен тип инциденти, като този в Полша, не бива да се избързва. Не бива да се приемат крайни реакции, защото може да се сбърка. Не може да се правят изводи преди да е приключило разследването. Най-вероятната теза е за отклоняване на украинска ракета от ПВО. Този случай не променя позицията спрямо Русия, която е страна-агресор, който принуждава Украйна да се брани. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Според Митов този инцидент докато не се приключи с конфликта в Украйна, всички малки държави са застрашени, защото с нахлуването на нейна територия Русия е погазила международното право.

„Украйна е жертва на агресия, но мир може да бъде постигне като Русия отчете фактите на международното право и се изтегли от Украйна. Възможно е Украйна да победи. За момента това изглежда по-вероятно. Перспективите това да стане бързо не са вероятни“, допуска той.

ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ с чутовен скандал пред смаяните журналисти

Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, коментира и разговорите за съставяне на правителство между политическите сили в Народното събрание.

„Хубаво е, че се водят някакви разговори. Започна да им става ясно на нашите опоненти, че без разговори не може да се състави не само правителство, но и управление. Това делигитимира България и на световната сцена. В момента няма хоризонти за поемане на каквито и да е ангажименти“, обясни той.

„С Демократична България разговорите бяха добри. С тях имаме много съвпадения по приоритети. С Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" (ПП) цивилизовано и донякъде експертно. Очевидно те завиват на ляво в социалната сфера. Заявеното от тях не подкрепяне на някакъв политически проект не е политически принцип, а глупаво упорство. Това не е конструктивно“, смята Митов.

По повод избухналия скандал между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП във връзка с въглищните централи зам.-председателят на партията на Бойко Борисов заяви:

„Когато се говорят неистини е изнервящо, не можеш да не реагираш. Фактите са следните, че Планът за възстановяване и устойчивост бе готов, но служебните кабинети отказаха да го внесат, защото искаха да правят промени по него. Обвиненията към нас, че не е внесен трябва да отидат към Кирил и Асен, защото бяха гласували в НС мораториум върху решенията на МС, защото те го държаха. Включването на батериите в него е по чиста коруппционна схема. Затварянето на въглищните централи трябва да се случи до 2026 г. За да се намалят въглеродните емисии с 40%“, обясни Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

„Само и само да им минат батериите, са жертвали капацитета на „Мариците“. Санирането на жилищните сгради има по-голяма логика, защото спестяват електроенергия“, коментира още той.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1853 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.17 | 00:27

13
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Господи!

2022.11.16 | 22:31

12
Каква отвратителна, мазна и противна мутра!
Бичето

2022.11.16 | 21:55

11
Я СЕ МАХАЙ , БЕ МАЗНО ВЛЕЧУГО ЗАМИНАВАЙ ДА ЯДЕШ САЛАМА НА ДЯДО ТИ КОСТОВ

2022.11.16 | 20:15

10
Педерас изприщен

2022.11.16 | 19:43

9
Митов спри спермата
ИСТИНАТА

2022.11.16 | 19:28

8
"Другарю" Митов, "ЗАСРАМЕТЕ се бе", знаете ли КОЙ КАЗА това?!?!?! Е, няма значение, ние Ви ПРЕПОРЪЧВАМЕ да СПРЕТЕ с повтарянето на ПП, ПП, ПП, ПП,........, а да ОТГОВОРИТЕ и на НАТРУПАНИТЕ ВЪПРОСИ към ОПГ"герб", ОПГ"герб", ОПГ"герб"........., ОПГ"герб"............., ОПГ"герб, ОПГ"герб"!!! Хайде де, НАРОДА ИСКА ИСТИНАТА!!! ИСТИНАТА!!!
Наглец, та дрънка!

2022.11.16 | 19:15

7
Я по-добре зареди твоите изгорели батерии ма, политическа жрица, мазно и грозно нищожество, дето пълзи като слузест червей от партия в партия! Гледай си твоите батерии и млъквай, защото си отврат!

2022.11.16 | 18:24

6
на даниел митов природата му е пожертвала капацитета
банкянска трапеза

2022.11.16 | 18:21

5
Абе, че много се закръглила мазната мутра на "Къдравата Сю" бе! Цяла месечина!? Явно, много добре хранят на банкянската трапеза, където мазното Даниелмитово нищожество допълзя, след като пълзя преди това като слузест червей в краката на Иван Костов и особено - под полата на Пръмовата "Вечна Амбър" на политическата проституция!

2022.11.16 | 18:14

4
grobarski bokluk ta te prodaljavame izmamata ot vas se nauciha da rabotiat za komisionni zashto se ucudvash

Добави коментар

Водещи новини