Атанас Зафиров: Каним всички партии на среща за бюджета, от ДБ нямаме отговор

  • 09 ноември 2022 11:05

  • 198
  • 2
Атанас Зафиров: Каним всички партии на среща за бюджета, от ДБ нямаме отговор
© Булфото (архив)

„Бюджетът за 2022 г. видимо няма как да бъде адекватен на тези реалности и няма как да гарантира увеличаване на социалните плащания. Поканихме всички парламентарно представени сили, за да си поговорим за бюджет 2023 г.”. Това заяви депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Атанас Зафиров в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

„На тези срещи ще търсим съгласие по приоритети. Ще видим къде се доближаваме и къде няма да има спорове. Те са изцяло експертни на тема бюджет, за да избегнем в зала това надпреварване”, обясни Зафиров.

Запитан имат ли отговор от ДБ дали са поканени, той каза, че засега няма.

Зафиров (БСП): Блокирането на работата на НС увеличава възможността за президентска република

„Всички партии са поканени. Нищо страшно няма на тези срещи, те са ясно разписани като цел и механизъм. Надявам се и с ДБ да проведем такава. С тях като че имаме едно разминаване за бюджетния дефицит – те са за много строги ограничения, за влизане в рамките на 3%. Смятаме, че в условията на криза трябва да имаме малко повече свобода за социалните плащания”, изрази мнението на Левицата депутатът Зафиров.

За убийството на граничен полицай той каза, че това е удар по националната ни сигурност.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
198 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ГЛАВАТА НА КОСТОВ НА К О Л!

2022.11.09 | 12:55

2
КЪДЕ СА ДОГОВОРИТЕ С МАРИЦИТЕ ДА ВИДИМЕ КОЛКО Е СКЪП СКЪПИЯ ТОК КОЙТО ПРОДАВАТ НА ТУРЦИЯ! С М Ъ Р Т НА БЪЛГАРИЯ! С М Ъ Р Т НА БЪЛГАРСКАТА СГАН!
Кремълският Чикатило

2022.11.09 | 12:11

1
❤️Здравейте) Казвам се Вова, на 72 години съм, но се пиша на 70) Гей секс модел 40+) Обичам да събирам руZките земи) Моля, оценете усилията ми за световен мир на ➤ kremlin.ru

Добави коментар

Водещи новини