Нинова: Младите до 26 години да бъдат освободени от данък върху доходите

  • 08 ноември 2022 13:52

  • 425
  • 2
Нинова: Младите до 26 години да бъдат освободени от данък върху доходите
© Булфото (архив)

Трябват реални мерки, с които да помагаме на младите да останат в България и да гледат децата си тук. Това каза лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която обсъди с Обединението на жените социалистки в Русе законите, предложени от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в подкрепа на децата, майките и младите семейства.

След безплатните детски градини сега социалистите внасят закон за безплатни учебници и лекарства за деца. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е предлага в Народното събрание младите хора до 26 години да бъдат освободени от данък върху заплатите.

"Искаме цялостна политика за децата и младите хора. На нас като майки и жени най-много ни отива да бъдем носителите на тези мерки”, заяви Нинова пред жените социалистки.

На срещата присъстваха и депутатът, избран от Русе Иван Иванов, секретарят на ИБ и парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Вяра Емилова и областният председател на БСП-Русе Тодор Йорданов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
425 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.08 | 19:54

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
Кремълският Чикатило

2022.11.08 | 13:54

1
❤️Здравейте) Казвам се Вова, на 72 години съм, но се пиша на 70) Гей секс модел 40+) Обичам да събирам руZките земи) Моля, оценете усилията ми за световен мир на ➤ kremlin.ru

Добави коментар

Водещи новини