След случая с убития граничен полицай: От БСП искат изслушване на вътрешния министър в парламента

  • 08 ноември 2022 11:15

  • 593
  • 2
След случая с убития граничен полицай: От БСП искат изслушване на вътрешния министър в парламента
© Булфото, архив

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев да дойде в Народното събрание и да представи информация защо се е стигнало до убийството на граничния полицай край Елхово. Това поиска от парламентарната трибуна Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, от БСП.

"Министър Демерджиев трябва да обясни на депутатите и какво е състоянието на българо-турската граница, както и какви мерки се предприемат за ограничаване на потока от нелегални мигранти", аргументира се той. 

Стефан Янев коментира инцидента с полицая край Елхово

Заместник-председателят на парламента Росен Желязков призова да се направи връзка с министъра - ако може и иска да дойде и да представи желаната от БСП информация.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
593 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.08 | 20:05

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
????

2022.11.08 | 15:55

1
КАКВО ИМА да СЛУШАТЕ, "ДРУГАРИ", видяхте ли до КЪДЕ ни ДОВЕДЕ КРИЕНЕТО на ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, "ДЖУДЖЕТАТА", "Белене", Барселона, Капитан Андреево,............................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ЕВРО ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб" и ЯТАЦИ?!?!?! ОЩЕ и до КОГА ще продължавате да КРИЕТЕ тази ПУСТА ИСТИНА!!! До КОГА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ и КРАДЦИТЕ ще" управляват"България???? До КОГА?!?!?! НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини